Nem kiáltozni, hanem kormányozni kellett volna a szegénység csökkentéséért – reagált a Fidesz vasárnap arra, hogy a Demokratikus Koalíció egyhetes országos karitatív akciót indít.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@csa-csa: 16:58
Csak hogy tudd, a devizahitelek lehetősége az első Orbán kormány ideje alatt, a magas kamatszint miatt vált elterjedtté.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Cicamama55: nem azt mondtam hogy a Gyurcsány miatt!
Cicamama55
@csa-csa Ez igaz, tudtam is! Arra reagáltam, hogy a Fideszesek által irányított, vezetett városok egész sora Gyurcsány ideje alatt komoly deviza hiteleket vett fel. Ha annyira tudtak mindent előre, akkor őket biztosan a Gyurcsány beszélte rá, ill. kötelezte, azért adósították el városaikat. :))
evacica
@miazavalami: Sajnos ez így igaz! Ez az ellenzék semmire se jó, csak arra, hogy egymást is piszkálja, ahelyett hogy összefognának és ezt a tolvaj bandát elküldenék a fenébe! Ha ez így megy tovább lehúzhatja ez az ország a redőnyt, ide juttatta a fidesz és bölcs vezére ezt a szerencsétlen országot!
hetöndöe
@verőce21: Fején találtad a szöget,ott nem voltak hozzád hasonló idióták,legalábbis nem ennyire.:-)))
mate03
@csa-csa: Ne haragudj! De unom már hogy minden szart, Gyurcsányra akarnak kenni!
csa-csa
@mate03: végül is hol mindent a Gyurcsira, hol mindent az Viktorra kennek!
és mindkét oldanak van igaza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.