Nem kiáltozni, hanem kormányozni kellett volna a szegénység csökkentéséért – reagált a Fidesz vasárnap arra, hogy a Demokratikus Koalíció egyhetes országos karitatív akciót indít.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@csa-csa: 16:58
Csak hogy tudd, a devizahitelek lehetősége az első Orbán kormány ideje alatt, a magas kamatszint miatt vált elterjedtté.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
A szegénység ti fideszes vezetésetek alatt növekszik drasztikusan.
kakaósbögre
a ti "kormányzásotok"(?) csak olaj volt a tűzre.
papa.49
Hiába akinek a feje beszorult a hazugovics valagába az nem lét mást csak amit az akar, mikor kezdett tönkremenni az ország, hát 2010 áprilisa után, miért mert a xargyártó, a mr. 20%, a csonti, elmondta mit látott a hazugovics valagában,érdekes módon néhány hét alatt a 180 Ft. frank 220 Ft. lett, persze ,,AZ ELMÚLT NYOLC ÉV,, !!!
Erre már csak egyet lehet mondani menjetek ti fütyiszek a jó büdös 2.14, ba!!!
csa-csa
@papa.49: nem kéne elfelejteni, hogy a devizahitelek felé a Gyurcsány bandája terelgette az embereket, de legalábbis nem figyelmeztetett, hogy vigyázzatok! nem biztos hogy jó lépés lesz! rá is bactak jó pár ezren! Mára ugyanúgy a többi szemétládával együtt carik rá mi lesz a sorsuk!
hetöndöe
Mondják azok,akiknek a kormányzása alatt drasztikusan megnőtt a szegénység és a kivándorlás,akik engedélyezték és törvénybe iktatták a devizahiteleket,sőt maguk is felvettek nem keveset(persze ők végtörlesztettek).
Tetves,ganyé banda Járaival együtt,aki mesterségesen magasan tartotta az alapkamatokat,minek az eredményeképpen rárepültek a devizahitelre.Érdekes módon a hitelek bedőlése is az Orbán kormányhoz köthető,akkor miről is vartyognak ezek a férgek?
Sziszifusz
@csa-csa: 16:58
Csak hogy tudd, a devizahitelek lehetősége az első Orbán kormány ideje alatt, a magas kamatszint miatt vált elterjedtté.
papa.49
@csa-csa: A pár ezer, az pár százezer család, aki már rábaxott a devizahitelre, de azt se feled mikor kezdődött a tömeges bedőlés a dátumot figyeld ne a propagandát, írom 2010. július. ekkora értek be az forint bedöntéséből adódó többlet terhek ekkor váltak fizethetetlenné a 30-70 % megnövő törlesztések, ki is ,,kormányzott,, akkor!!!
Kik döntötték be a forintot nem a Gyurcsányék, hanem a HAZUGOVICS ÉS NÉPES NÉPIZENEKARA, ÉLEN A KÓSÁVAL, A XARGYÁRTÓVAL, A VARGÁVAL, A CSONTIVAL, ezek a palik kinek a kormányában voltak???
Nem kell a trutymót a Gyurcsányék nyakába varrni!!!
36
Szerintem abból kiindulva, hogy sokan azt bizonygatják, bizony a bankok svájci frankban lévő pénzükből adósították el a magyar embereket és nem forintban, a magyar fizetéseket és nyugdíjakat is a frank árfolyamához kellene igazítani. Azt tukmálták rá az emberekre, minden figyelmeztetés ellenére. Akkor a juttatásokban is legyen az a meghatározó. Mára euro és frank között, nincs nagy külömbség. Sőt. A dollárt is nyomják fölfelé. Lassan kiegyenlítődnek, hogy fúzionáljanak. Akkor meg nem mindegy?! Nagy bajban van a magyar kisember a forintjával. Szerintem, alljas hogy pont a spekulánsok médiája éljenzi Orbánt, közben röhögnek a kisemberen, hogy egy hatalmas erővel az USD+CHF+EURO szemben a forinttal, mint játékpénzzel kuporgunk itt. Hát, igen. Maradjon csak szerény, miniszterelnök úr. Mert múlt csütörtök óta, teljesen elszigetelték az országát pénzügyileg. Csak erre még nem jöttek rá sokan.
papa.49
@36: Pontosan látod a dolgot, én már azt várom mikor jelenik meg a nagy magán államkötvény vásárló kérve a kötvények visszaváltását, vagy fogja magát és eladja aki megveszi, a cifra világ akkor jön el...
csa-csa
@papa.49: sosem fogjátok beismerni igaz?
az viszont igaz, az emberek egyik fele a Gyurcsányra, másik az Orbánra keni a tryutyit.
tulajdonképpen egyformán tyrutyis az az egész bagázsa odafent!
csa-csa
@Sziszifusz: addigra már hírhedté vált, de az előzmények a Gy "érdeme"
36
@papa.49: Igen. És ahogy tegnap már értekeztünk róla, ez a magyar pártosdi, csak a megosztást szolgálja. Megint ideológiákat, meg mindenféle partizán akciókat szerveznek és dobnak be az embereknek, hogy nehogy rádöbbenjenek, az ország le lett írva. Magyarországon, soha nem vezetik be az eurot. Úgy, ahogyan majd az egyesített pénzt sem fogják. Marad a forint, nyugat és kelet közé szorulva.
36
@papa.49: Szerintem ez hetek kérdése.
tivoli
@36: ma, 17:51
Milyen jól lehet keresni a naponta változó árfolyam különbözetekkel.
1 GBP = 417.1289 HUF
Van 5000 fontom, milyen jó, hogy nem 317-nél váltottam be!
36
@papa.49: Én három nagy birodalmat látok ezekben a pillanatokban kialakulni.
1. Észak-Atlanti
2. Eur-Ázsiai
3. Muzulmán
A többi pici, mint magyarország, valamelyik gyarmata és ennyi.
36
@tivoli: Szerintem ne váltsd át. Jó az úgy, ahogy van. Vagy, gazdálkodj vele. De ki ne ereszd a kezedből mindet, forintért!
tivoli
@36: ma, 18:07
Most gondolj bele, mennyi hasznom van ebből. Semmit nem kellett tennem a pénzért. Sem 4, sem 8 órában, se túlórában, se vasárnap brutyizni.
36
@tivoli: Ja. És ha elfogadsz egy baráti tanácsot. Ne írd le és ne mond el többet senkinek, hogy a tulajdonodban van ez az összeg!(Félreértés ne essék, itt az állami ellenőrzéstől és szankcióktól féltem a kommentelő társunkat)
miazavalami
@tivoli: hehe. Nehogy má aszond te ebbűl élsz!
tivoli
@miazavalami: ma, 18:15
Á, nem kevés ez ahhoz. De vannak hányan, akik ezt csinálják!
tivoli
@36: ma, 18:14
Teljesen legális az eredete, igazolni tudom.
miazavalami
@tivoli: Mond meg nekem menyit spórolsz egy hónapban a rizsacsökkentéssel és megmondom ki vagy! :-)
hetöndöe
@tivoli: Csak nem te is a nemzetközi karvalytőke ügyeskedője vagy?
Vagy inkább a kampósorrúak beépített bérence?:-)))))
36
@tivoli: Rendben. Örülök az anyagi biztonságodnak. Csak azt írtam ki magamból, ami a zsigereimben van.
De természetesen, azt teszel amit akarsz.
tivoli
@miazavalami: ma, 18:32
Szerintem szóra sem érdemes. 42 nm-en élek másodmagammal. :-))
tivoli
@hetöndöe: ma, 19:04
Á, dehogy. Az egyik gyerekem él alattvalóként, valójában az ő pénze. Évente 2x jön haza, és akkor váltok neki pénzt, amikor jó az árfolyam.
hetöndöe
@tivoli: Ő sem tudta,hogy Magyaország jobban teljesít?Elment abba a csúnya antidemokratikus haldokló,zsidókkal teli,büdös imperialista nyugatba?:-)))
tivoli
@hetöndöe: ma, 19:53
Bizony, szót fogadott Gyurcsánynak.
petike
@tivoli: Kalandvágyból, igaz? Ahogy a nemzetmegvezető mondta. :)
tivoli
@petike: ma, 20:29
Volt benne az is..
De egy biztos, nem bánta meg. Megtalálta a számítását.
hetöndöe
@tivoli: Látom te sem tudod,hogy Fletó elhíresült mondását kiknek szánta és milyen okból.:-)))
tivoli
@hetöndöe: ma, 20:57
Hogyne tudnám. Azoknak a vállalkozóknak szólt, akik sokallták a rájuk kirótt adót. Merthogy szlovákiában az kevesebb. Erre mondta, hogy akkor menjenek oda, hagyjanak itt csapot-papot.
hetöndöe
@tivoli: Bayer Zsoca is megfogadta,mert ő valójában Szlovákiába telepítette a vállalkozását,na meg "dzsippót".
Gondolom a te fiadra ez nem igaz, ahogy Gyurcsány sem neki szánta...maradjunk ennyiben.:-)))
Yoda69
Ezt pont ez az idiotak gyulekezetebol allo fidesz mondja, aki 5 ev alatt csod szelere vitte az orszagot?
tivoli
@hetöndöe: ma, 21:39
Az én fiam nem Orbán elől menekült, ő Gyurcsány idejében ment el, ezért említettem a szállóigét.
hetöndöe
@tivoli: De nem "agyonadózttatott" vállalkozóként ugyi.
tivoli
@hetöndöe: ma, 21:46
Nem. Nagyon jól fizető állása szűnt meg a munkahelyének bezárásával. Keresgélt hasonlót, de mivel nem adódott s közben csak filléres elfoglaltsága akadt, így döntött. Én meg támogattam, miért is tartóztattam volna ebben a csóróságban.
hetöndöe
@tivoli: Jól tette,bár fájdalmas döntés lehetett.Van olyan ismerősöm ,akik kimentek az Usá-ba,jó állásuk volt,jól éltek,mégis 5 év után hazajöttek,mert nem tudták megszokni.Mi magyarok eléggé röghöz kötöttek vagyunk,még a szomszéd utcába se szívesen költözünk el.
tivoli
@hetöndöe: ma, 21:59
Ez igaz. De ha úgy érezte, hogy lépnie kell, lépjen. Napi kapcsolatban vagyunk szkájpon, éves szabadságát mindig itthon tölti, honvágyát csökkentendő, és nincs szándékában hazaköltözni.
Desischado
@tivoli: Akkor vajon most mit mondana a fiad, ha tudná, mi folyik itt? Jól tette, örülök, hogy sikerült neki! Helyesen tetted, hogy elengedted, rendes szülő nem tehet mást. Elég baj az, hogy évente kétszer ölelheted meg a gyerekedet.

A cikkhez meg annyit tennék hozzá, hogy viktátor jobban tenné, ha kussolna, mert amit ők csinálnak a forinttal, és ezáltal az ország gazdaságával, az az én szememben bőven kimeríti a hazaárulás fogalmát. Már ezért lámpavasat, vagy a jobbik esetben életfogytiglan börtönt érdemelnének!
hetöndöe
@tivoli: Tudod ezért szoktam én mondani,mikor sokan kritizálják itt a nyugatot,ahogy te is szoktad,hogy jobb lenne hallgatni,nem pedig demokráciáról kioktatni azokat,akik már egy kicsit több ideje művelik ezt,mint mi.
S lám kiderül, a te gyereked is abba a "szemét" világba menekült innen.
Nem baj,legyen jó sora.
Mára befejeztem,mert a jövő héten ISO ellenőrzés lesz a cégnél és össze kell szednem a gondolataimat,hogy mit is hazudjak a nyakkendős okoskáknak,hogy hihetőnek is tűnjék,bár szerintem ők is tudják,hogy csak színház az egész buli.
Zsebre basszák a zsetont és mindent rendben találnak, majd angolosan távoznak a cég számlájára elfogyasztott ebéd után.
kkalman
Hujujujujjj! Nagy lehet a baj, ha megint csak egy jóízű gyurcsányozásra futotta! Vajon mit akarnak ezzel eltakarni? Készül az újabb mutyi, lenyúlás, vagy a nemmegszorítás?
kulminator
@Yoda69: nem csöd szelere,hanem csödbe vitte!!!
pbalage
Na, most már érzem, hogy ezután Orbán pártnak fogom nevezni a fideszt.
tivoli
@Desischado: ma, 22:16
Miből gondolod, hogy nem tudja? Internet ott is van. És akkor beszélgetünk amikor akarunk. És kitárgyaljuk a világ dolgait az útadótól a forma1-ig.
F_Viktor
Ez a "kemény odaszólás" nem Gyurcsánynak szólt, hanem azoknak a tudathasadásos jobbereknek, akik megfeledkeznek arról, hogy 2010 óta duplájára nőtt a szegények száma (miközben pl. Romániában felére csökkent! Ja, ők nem paterolták ki országukból az IMF-et!).
A gazdasági világválságig jól éltek a Zemberek (megjegyzem, a németek 79 százaléka hitelre vásárolja ma is az új autóját).
tivoli
@hetöndöe: ma, 22:26
Nem gondolom, hogy kritizálnám a nyugatot, hogy mit, hogy csinálnak ott. Nekem elsősorban az álszent provokációkkal, az amerikai és uniós mindenbe beleavatkozással szemben van ellenérzésem, hogy idegen hatalmak kénye kedvére túlszabályozzák a mindennapi életünket is. Hogy az országnak nem lehet önálló élettere, hogy segítségükkel földönfutóvá teszik a magyar állampolgárokat, belekényszerítik egy senki által nem kívánható életformába. Hogy saját földünkön kell, hogy rosszul érezzük magunkat.
pbalage
@tivoli: ebben a kérdésben szerintem a Mindannyiunk Bölcs Vezérének is elég mélyen benne van a tappancsa.
hetöndöe
@tivoli: Mert gyugaton találták ki az útdíjat,internetadót,chipsadót,na meg a többi harmincat,amit Orbán bevezetett.Kik is vették ki az alkotmányból a nyugdíjhoz és a társadalombiztosításhoz való jogot?Tán az Únió?Kik vették el a nyugdíjmegtakarításunkat?Kik hazudnak naponta a pofánkba a mi pénzünkből fenntartott médiákban? Kik vették el több tízezer trafikos megélhetését,hogy kiosszák a haveroknak?Kik lopják el az agyonutált Únió pénzét?
Akkor kik is tesznek bennünket földönfutóvá?
Kik osztották szét maguk között a földeket,hogy műveletlenül is felvegyék rá a támogatást?Kik államosították a világhírű Pető-Intézetet?
Akik itt kényszerítenek és agyonszabályoznak,az a saját kormányunk és senki más!
Mi magunk szűkítjük be az életterünket,hiszen képtelenek vagyunk elzavarni ezt a mocskos rabló hordát.
tivoli
@pbalage: ma, 23:23
Benne bizony! Meg mindegyiknek, akik eddig voltak.
F_Viktor
@hetöndöe: Szép összefoglaló, csak annyival egészíteném ki, ami hirtelen eszembe jut, hogy a világon egyedülállóként nálunk adóztatják meg a napelemeket, csak nálunk van ilyen formában tranzakciós adó.
tivoli
@hetöndöe: ma, 23:25
Szerintem még ennél többet is fel lehet sorolni, ami ennek a kormánynak a lelkén szárad. De húzd ki a fejed Orbán seggéből, mert valamiért nagyon beleakadtál. Ha kicsit is tovább látnál, akkor azt is látnád, hogy alakulhatott ki ez a "mocskos rabló horda".

"Mi magunk szűkítjük be az életterünket,hiszen képtelenek vagyunk elzavarni ezt a mocskos rabló hordát." Hát igen. Ne csak lázíts, menj oda, zavard el, ülj a helyükre, ültesd magad köré akikben megbízol és építsetek egy új országot. Rajta, meg lehet tenni! De hagyd békén a süket álpropagandáddal a békés járókelőt.
hetöndöe
@tivoli: Húzd ki te fejed a saját seggedből ügyi-fogyi, a tények felsorolása nem propaganda.
A propaganda az,mikor minden balfaszságot "idegen hatalmakra" igyekszel kenni,meg persze egy kis jó ötórai zsidózás a tea mellé az se rossz.
Te nyomod itt állandóan a propagandát Keripapival együtt,hogy mindenért a gaz Únió,a nyugat az USA,na meg a zsidók a felelősek.
Haggyá lógva Vászka!
Ülj le,egyes!:-)))
tivoli
@hetöndöe: ma, 23:48
Nem igazán szoktam zsidózni, mint ahogy cigányozni se, de ami igaz, az igaz. Ha ez a két népség nem volna, a többi összes nemzetiség békésen el volna egymás mellett.
hetöndöe
@tivoli: De szép is lenne,te meg majszolhatnál egy kis pászkát egy iszlám terrorista tenyeréből.:-)))
Biztos azonnal be is szüntetnék a keresztények gyílkolását.
Na csá,hülyeségből elég volt mára.
tivoli
@hetöndöe: ma, 00:03
Na akkor jó éjt! Oszt álmodjál Orbánmenteset. :-))
m.macskosz
@F_Viktor: tegnap, 23:36
Az alapvető élelmiszereken sincs sehol máshol a világon 27%-os ÁFA!
verőce21
@hetöndöe: (23:25) És kik is szüntették meg a Lipótmezőt(OPNI), hogy mostmár szabadon szaladgálsz itt közöttünk Lajoska?
kamazuka
Míg az elmút nyócév nincsen elszámoltatva,addíg nem odaszólunk,hanem egy követ fújunk ,és lefalazzuk a zsiványságot!
F_Viktor
@kamazuka: Megtörtént az elmútnyócév elszámoltatása!
Az elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztos 1 év 10 hónapig vizsgálódott, 2012. augusztus 31.-én, a kormányfő nagy megelégedettségével záródott a nyomozása.
miazavalami
@tivoli: Beeee...:-) Én egy hónapban a gázon és a villanyszámlán kb. 3 ezret!
miazavalami
@tivoli: @hetöndöe: Jó a humorotok...:-)
tivoli
@miazavalami: ma, 10:03
Ó én sokkal többet! Amikor jön a fűtésszezon visszavonulok a 42 nm-be. Képzeld el, hogy az mennyi spórolás, hogy nem fűtök egy egész házat!
tivoli
@miazavalami: ma, 10:11
Inkább valami jó viccet!
Bár az is vicc ami itt történik, csak nézőpont kérdése. :-))
miazavalami
@tivoli: Én a gáz mellett fával is fűtök.:-)
tivoli
@miazavalami: ma, 10:30
Az is pénzbe kerül, és még nem is számít bele a rezsibe. Hivatalosan. :-))
miazavalami
@tivoli: Az nem számííít! A lényeg az a majdnem 3 ezer. Nem tudtad?
tivoli
@miazavalami: ma, 10:37
Sejtem én! Ilyen olcsón adná magát a fidesz? 3 000ft = 1 szavazat?
Viccet félre téve, akik támogató szavazók, azoknak akár 300 ezer is lehet a megtakarításuk. Holott, nem ők volnának rászorulva.
Az igazi 10%-os rezsicsökkentés a 17%-os ÁFA lenne.
miazavalami
@tivoli: :-) neked is leányálmaid vannak?
Szépen és okosan el tudjuk mondani , meg tudjuk fogalmazni mit kellene, hogy kellene. De van egy tökölő ellenzék ebben az országban...
tivoli
@miazavalami: ma, 10:59
Valóban a 17%-os ÁFA a rózsaszínű leányszobák álma lehet csak. Ezen nem tud segíteni egyrészt semmilyen ellenzék sem, másrészt meg nem is akar. Azért ülnének ott a parlamentben, ha már szavazás által delegálva lettek, hogy a nép érdekeit szolgálják (elvileg), és ne a népnek kelljen le-fel sétálnia az utcán, ha akar valamit.
A képviselő pártoknak kellene megvívniuk a csatát a szegénység ellen, s nem a népnek sulykolni, hogy milyen szegények vagytok, mert azt tudják maguktól is.
patyuka
@csa-csa: "...a devizahitelek felé a Gyurcsány bandája terelgette az embereket, de legalábbis nem "

Csa-csa, "nem kéne" már végre leszokni erről a tahón kivitelezett hazudozásról?!

Mert csak a hülye nem tudja, hogy a devizahitelezés ominózus intézményét az Orbán-kormány törvényesítette; miként azt is, hogy 'nagyonis' "figyelmeztetett, hogy vigyázzatok", de a MNB fideszes elnöke: Járai Zs. mindent megtett, hogy betartson, s hogy a saját színezetű önkormányzatokat szinte biztatta az akkori ellenzék az eladósodásra...

Nagyon vastag bőr lehet az ílyen ócska hazudozó pofáján, hogy nem ég le róla!
világlátó
A DK. pedig hasonló keménységgel vágjon vissza, de Hankiss szellemében. Tényekkel, számokkal, komoly érvekkel - ha tud ! jobb ha előbb átgondolják helyüket, szerepüket, lehetőségeiket Magyarországon. Most olyan képlékeny a világ, érdemes új , jobb, sokkal megfontoltabb víziót kialakítaniuk, mint amivel tegnap és ma rendelkeznek. A társadalom szétziláltsága jelen állapotában a Dk. elfogadottsága nagyon csekély. Mitől ilyen kicsi? Miképpen lehet megszólítani a 41 % -nyi pártoktól elfordúlt tömeget?Van e a DK. nak Gyurcsány nélküli forgatókönyve? Van e Gyurcsány Ferencnek saját politikai szerepéről forgatókönyve? Vajon ki , vagy mi a kibontakozás akadályozója? Van - e szellemi műhelye a DK.-nak, ahol kidolgozzák a megoldási módokat, a feladatokat, a munka megosztás terveit? Sajnálnám ha végképpen eltűnnének, ahogy azt is sajnálnám, ha a tüntetések szervezői és aktív tagjai elvesztegetnék a felhalmozódott értéket, pusztán kicsinyes és egy - egy szűk területre korlátozott céljaik mellé felsorakozott erőket. A politikai pluralizmusra akkor is szükség van, ha bizonyos korszakokban a politika vezérelvűsége kell hogy érvényesüljön, egy átmeneti ideig, a társadalom elfogadottságával.
A kerekasztal társaság létrejöttére vár mindenki. Meg kell alkotni, ki kell izzadni a hazai ellenzék pártjait, erőit, a mögöttük álló stabil, megbízható társadalmi támogatottságot. Meg kell alkotni az ország előtt álló feladatokat, amiben az ellenzéki pártoknak nem lehet ezer féle elképzelése. Az ellenzéki pártok sok mindenben eltérő véleményeik voltak és lesznek. Ez így van rendjén. Az alapvető kérdésekben voltak és lesznek átmeneti időre szóló megállapodások, amelyek eredményes megoldása után a pártok továbbra is megjeleníthetik elgondolásaikat, amelyek, ha előremutatók, a parlamenti tisztességes szavazás úgy is elfogadja és beépíti a törvényalkotásba.
Úgy látszik alakul a kerekasztal, amit örömmel láthatunk remélhetőleg mihamarabb.
csa-csa
@patyuka: nektek ez a fixa ideátok, de abban remélem egyetértünk, hogy az egész tetves bagázs egyformán mocskos módon kibacott a néppel!
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@csa-csa: Akkor a "fixa ideálok" (gondolkodj el, neked mi a "fixa ideálod"!) helyett a tények:
- 2000-ben melyik párt kormányzott, mikor osztrák mintára bevezették Magyarországon is az olcsónak gondolt devizahiteleket?
- 2000-ben ki volt a pénzügyminiszter (Járai Zsigmond!), melyik párt csókosa volt?
- 2010-ben, a kormányváltás idején, közvetlen a világgazdasági válság után, tartósan hány forint volt egy CHF (180 forint körül)?
S mennyi forintot kellett fizetni 1 CHF-ért egy év fityesz ámokfutás után (221,6 forint!)
- 2010-ben, a kormányváltás idején, közvetlen a világgazdasági válság után mekkora volt az ország kockázati felára (210 CDS-pontszám!)?
S egy év fityeszes ámokfutás után (400-430 bázispont!)?
- Ki volt az, aki 2010. június 10.-én bejelentette 29 pontos akciótervét, amelynek 26. pontja azt tartalmazta, 2010 év végére "gyakorlatilag megszűnnek a lakáscélú devizahitelek"?

Ezek a tények, te rögeszméid pedig a tudathasadásos állapotodra utal!
mate03
@csa-csa: Ne hazudj! Gyurcsány már 2005 -ben figyelmeztetett, hogy a devizahitelnek nem lesz jó vége! De Járai olyan magasan tartotta a forint kamatot,hogy a többség a frank mellett döntött! Gyurcsánynak is voltak hibái! De amit Orbán csinál,az katasztrófa!
Cicamama55
@csa-csa: Az a sok okos fideszes miért vette vajon fel? Csak a Gyurcsány miatt ugye?! Miért a nagy fideszes városok lettek a leginkább eladósodott városok? Ha?
verőce21
@világlátó: (12:20) Tulajdonképpen nyitott kapukat döngetsz, mert jól fizetett ellenzéki pártok vannak, a legszélesebb palettát képviselik.
verőce21
@hetöndöe: (19:25) Te keresed itt még mindig a helyed Jajoska! Jobb volt bent ugye?(Mármint a seregben)
csa-csa
@mate03: tévedhetek, de hazugnak ne nevezz! sem másokat! Magadból indulsz ki?
csa-csa
@Cicamama55: nem azt mondtam hogy a Gyurcsány miatt!
Cicamama55
@csa-csa Ez igaz, tudtam is! Arra reagáltam, hogy a Fideszesek által irányított, vezetett városok egész sora Gyurcsány ideje alatt komoly deviza hiteleket vett fel. Ha annyira tudtak mindent előre, akkor őket biztosan a Gyurcsány beszélte rá, ill. kötelezte, azért adósították el városaikat. :))
evacica
@miazavalami: Sajnos ez így igaz! Ez az ellenzék semmire se jó, csak arra, hogy egymást is piszkálja, ahelyett hogy összefognának és ezt a tolvaj bandát elküldenék a fenébe! Ha ez így megy tovább lehúzhatja ez az ország a redőnyt, ide juttatta a fidesz és bölcs vezére ezt a szerencsétlen országot!
hetöndöe
@verőce21: Fején találtad a szöget,ott nem voltak hozzád hasonló idióták,legalábbis nem ennyire.:-)))
mate03
@csa-csa: Ne haragudj! De unom már hogy minden szart, Gyurcsányra akarnak kenni!
csa-csa
@mate03: végül is hol mindent a Gyurcsira, hol mindent az Viktorra kennek!
és mindkét oldanak van igaza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.