Meghívűst kapott a CÖF az Európai Parlament Állampolgári jogi, bel- és igazságügyi Bizottságától (LIBE), hogy vegyen részt egy, az emberi jogok magyarországi helyzetéről szóló vitában január 22.-én Brüsszelben, ám szerintük a résztvevők politikai összetétele torz és egyoldalú, a vita hangvétele és kimenetele pedig "az Európai Unió jól ismert, kormányellenes kettős mércéje szerint zajlana le".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ezek a cöfösök lassan túltesznek a kenyéradó gazdájukon!
F_Viktor
Nofene, a CÖF-ös legények a fizetett bértüntetők nélkül nem mernek megszólalni az EU-ban? Csak itthon, az agymosottak körében merik a gyűlöletet kelteni?
Senara
Balliberálisok mindenhol ott vannak ...fenébe . Rendesen béke menetelni sem lehet . Apropó és itthon ,nem lehet menetelni ... jobban élünk , 1 milla munkahely , megmentünk mindenkit , gyerekszegénység 0 % Ja ehhez már teflon , hőálló , pofa kellene ?
eszegfu
Kovács Zoltán szerint a"..résztvevők politikai összetétele torz, egyoldalu...". Hát tényleg ne menjetek el, sokba is kerülhet, meg azután M.o. parlamentje legalább ennyire torz... tehát ezt kritizáljátok először kedves CÖF-ösök! Vagy ezt nem látjátok?!
Csak nem a kettős mérce miatt?!
human
Mert ugye tolmács kellene nekik. Vida meg nem ér rá, mert szorgosan darálja a NAV-os feljegyzéseket.
Hellcat
Külföldön már meg se próbálják megvédeni szeretett királyukat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.