A múlt hét elején bejelentett, több mint 500 ember érintő leépítés után a Tesco pénteken újabb átalakításról számolt be e a dolgozóknak: megszűnik az áruházlánc optikai szolgáltatásokat nyújtó csoportja, így nagyjából újabb két tucat dolgozótól válnak meg.

Az Magyar Nemzet Online beszámolója szerint a közel 30 embert érintő elbocsájtások Budapesten a Váci úti és a Fogarasi úti Tesco Extra, illetve Miskolcon és Debrecenben is a Tesco Extra lesznek, de érinti a dunakeszi–fóti és a szegedi hipermarketet is.

Az Mno.hu értesülései szerint a bejelentésben arról volt szó, hogy március közepétől zárnak be az optikai boltok, ahol szemvizsgálaton és szemüvegkészítésen kívül fotószolgáltatásokkal is foglalkoznak. Azt mondták, az üzletlánc március közepéig tudja kiszolgálni a vevőit, ekkor várható, hogy bejelentik, hogy kivonulnak az optikai piacról.

Pénteken a Magyar Nemzet  az angliai anyacégétől származó írásos információkra hivatkozva arról írt, hogy a már bejelentett 13-on kívül további 31 áruház bezárásáról gondolkodnak a Tescónál.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
Barmok ahelyett hogy ösztönöznék a munkahely teremtést inkább szétb*sznak mindent Bezzeg a vén kujon kaszinós milliárdos támogatást és áfamentességet kapott, biztos több embernek ad munkát...
Juhász István
Kuss legyen már végre!!! Megmondta a varga, hogy nem lesznek elbocsájtások, mert a kereskedelemben állati magas a munkaerőhiány... akkor meg mi a baj???
mate03
@Juhász István: Mivel a Vargát kisbetűvel írtad,lehet hogy igazad van!
Desischado
Jól haladnak! Szerintem nemsokára az egymillió munkahely meglesz: KÖZMUNKÁBAN! Bezzeg a vén muksónak adómentesség és évi egy milliárd zsebpénzt adnak! Hogy rohadnának meg!
73
kdnp-s"keresztény"köcsögök,ott fogtok állni az út szélén és segítetek ezeken az embereken?
kata53
@Juhász István: És Te még hiszel Vargának???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.