A Kúria május 31-ével megsemmisíti a hajléktalanokat Budapestről kitiltó fővárosi rendelet több pontját, mert a kerületi tulajdonú köztereknél nem volt egyértelmű, hogy miért tiltották ki onnan a hajléktalanokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Jó munkához idő kell. Úgy másfél év. Jóreggelt, Kúria!
levi
@mariaberta: Na a kukázás más téma: kirakod a kukát, jön a csöves és szétdobálja az összes szart miközben kutakodik. Aztán mehetsz és szedheted össze.
nemkati
@levi: Ez így van. De. Valamikor, talán nem is olyan régen, az emberek mindent felhasználtak. Nem dobtak ki semmit, ami tönkre ment, megjavították, vagy találtak a tárgyaknak más felhasználási lehetőséget. Nem volt annyi szemét, mint amit ma tonnaszámra gyártunk naponta.

A kukázók, a lomtalanításkor guberálók legalább egy részét újra felhasználják annak, amivel mi csak tovább szennyezzük a Földet. Inkább arra kellene rávenni őket, hogy maguk után ne hagyjanak disznóólat.
Egyébként meg egyenesen sírnivaló, hogy embereknek úgy kell élni, ahogy nekik. A legtöbbjük meg nem is tehet róla. Na ezért talán nem is olyan nagy fáradság némelyikük után eltakarítani.
De, lehet éppenséggel elzavarni is őket, netán még jól se@@be is rúgni, hogy ne legyen kedve többet visszajönni. Mindenki szabadon dönthet, hogy melyik megoldást választja.
Stancika
Miért kell május 31- ig várni? Akkor már nincs hideg, addig még februárban megfagynak egy páran kint a város melletti erdőkben.
mariaberta
@levi: Megértem, hogy a kuka szétdobálása nem egy élmény, de aki élni akar, bármilyen pocsék a sorsa, ennivalót keres. Na elképzelem, milyen az az ennivaló, amit a kukában talál. De ez a létfenntartási ösztön nagyon erős.
És csak úgy mellékesen: Hol van a köztisztasági vállalat, amely rendet teremt? Vagy még nem NEMZETI?
A stadionok, és -mint újabban olvasom repülő tér készül- talán helyett másokra is kellene gondolni.
tivoli
Szerintem sem szabadna kitiltani őket Pestről. De, hogy mégse legyenek útban, telepítsék őket a Hajógyári vagy a Margit szigetre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.