Sokkal rosszabb is lehet volna a december - ám az uniós pénzek megmentették a költségvetést. A kormány várakozásaihoz képest is sokkal alacsonyabb lett az államháztartás tavalyi hiánya - derül...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na kb ennyire értik a dolgukat...az a mocskos EU meg megint megmentett minket hát el se hiszem...
36
A számok nem hazudnak. 2012-ben tudtak csak érdemi erdményt elérni. Gondolom a manyup. 3000 milliárd ellopásával és elköltésével. Akkor még szabadságharcoltak.
2013 és 2014-ben semmit sem haladtak előre, csak az EU-s 100 milliárd alamizsna javított.
Na majd az idei év! Boltbezárások, CHF, USD árfolyam emelkedés.
Naki
@36: és megint ki hozzák, hogy nincs infláció...
36
@Naki: És holnap még a görögök is választanak. Nagy valószínűséggel a szélső-bal győz. De majd meglátjuk. Ők pedig, az adósságuk egy részének elengedésétől nem tágítanak.(Mondjuk, ezt meg is értem, mert a hazájukat képviselik. Látják, hogy csak a bankok járnak jól.) De a forintnak nem fog használni.
Nem verték nagy dobra, de akkor is hatalmasat rontottak a forint kilátásain, amikor a BUX csatlakozott a XETRA tőzsde rendszerhez. Hol tudna versenyezni a magyar ipar papírja a némettel, svájcival és az osztrákkal?! Na jó, talán a Richter, de csak azért, mert részben az izraeli TEVA tulajdona. Ezredszer is azt mondom. Ha nincs nemzeti kézben lévő, versenyképes ipar, akkor ne akarjon nagynak látszani a törpe, mert csak a spekulánsokat vonza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.