Több mint egymillió-háromszázezer magyar család ezermilliárd forintot fog visszakapni – jelentette be Rogán Antal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Majd ha eltakarodtál ,,,akkor pezsgőt bontok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
Ja! De ki fogja fizetni a pezsgőt? Mert arra még nem futja!
verőce21
Amikorra ez igaz lesz, még a behűtött pezsgő is "megromlik". :)
(De én most bontok egy üveggel, kedvet kaptam hozzá)
Desischado
@Gemüs52: Ebbe én is becsatlakoznék, bár nem szabd innom, de egy napra felfüggeszteném a gyógyszert! Csak már ott tartanánk!
nezelodo
"Feraj49
Én balga még azt hittem,visszafizetik a túlfizetett adókat,és bevezetik az adó visszatérítés rendszerét,mint Amerikában ! Ja ez valahogy nem akar " begyűrűzni"

Ne álmodozz, az én császárvárosom adócsoportja tíz éven át dupla súlyadót szedett tőlem, mert euró 4 helyett euró 1 szerepelt a forgalmiban, a hibás kiállítás miatt. A KPM Autófelügyeletesek szóltak a műszakin, hogy az önkorm. szerint fekete matrica jár a kocsira . Bementem, kértem a cserét, lett hatalmas ordítozás a klimaxos ügyintéző hölgy által. Fejemhez vágta, ingyen kapok egy új forgalmit, és hasonlókat. Kérte a rendszámot, leszerelve, hiába vittem a vizsga dokumentációt, hogy minden rajta van, ki is van fizetve, csak forgalmi csere kell, küldött a hatszáz forint befizetéséért a postára (be volt fizetve) és közben válogatott gorombaságokat vagdosott a fejemhez. Aztán amikor végigcsináltatta betegen és feleslegesen, mindent visszacsináltak, egy hónap múlva visszautalták a hatszáz forintot. Csak arról a százezer forint jogtalanul beszedett súlyadó visszafizetéséről nem akartak hallani, amit tíz éven át az ő hanyagságuk miatt szedtek. És mindezek, és még számtalan disznóság elkövetése ellenére sok évet kellett várni, míg a város császára eltaknyoljon a választáson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.