Kétszázötven embert szállítottak le Győrben egy RailJetről, a vasútállomást ellepték a rendőrök – írja a Kislaföld.

A lap szerint a Budapest felől érkező vonaton feltételezhetően ennyi határsértő utazott ma délelőtt. Az egyenruhások lezárták a Révai Miklós utcát a börtöntől a városházáig. Egy nő rosszul lett, hozzá mentőt hívtak, úgy tudni, már négy napja nem evett.

A migránsok között sok a gyerek és a nő, sokan jól beszélnek angolul és németül. Érvényes kirándulójegyük volt, de más irattal nem rendelkeznek.

A Kisalföld értesülései szerint a rendőrök arra készülnek, hogy a migránsok kitörnek a váróteremből, és elküldték a sajtó munkatársait a közelből.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Temesváriné Vágó Jutka
...hát ne is jöjjenek Hozzánk! sajnos épp elég román van akik "hajléktalanok" de otthonról miért jöttek át Magyarországra! Ezek akik jöttek Orbán úr ad hajlékot, kenyeret és munkát. Nekünk meg nincs se munkánk, se kenyérre való! és akkor ezek a menekültek hova akartak menni? Orbánhoz, Kövérhez, hogy adjon nekik lakást? (az én lakbérem, amiben a fűtés és szemét szállítás van 49.000.- forint! mert a nyakamon nyakunkon van a tömeg? a sok hajléktalan, és menekültek?
Fradigege
Nem ártott volna Megyónak megvétozni az oláh eu-s csatlakozást. Most ez van. A rácok pedig boldogok, hogy tovább pattannak róluk. Európa pedig abálódjon a saját hülyeségében.
Tekla
Mért nem fordították meg a vonatot ,vagy csomagolták át marha vagonokba. Aztán menjenek ahonnan jöttek. Kaptak volna narancsot otthon. Vannak itt gyerekek, akik még nem is láttak olyat. Jó volna ha az adónkat ,nem idegenekbe zabáltatnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.