Úgy fest, nagyon hatékonyan működik a kormányzati kommunikáció: a magyarok egy része retteg a bevándorlóktól. Akkor is, ha szerencsétlenek csak turisták.

Egy hetvenes éves férfi hívta fel a rendőröket egy távolsági buszról azzal az indokkal, hogy a Hosszúpályi és Monostorpályi között közlekedő, körülbelül 20 perc múlva érkező autóbuszon nagyon gyanúsan viselkedő, valamire készülő, külföldi személyek vannak.

A rendőrök emiatt az összes arra közlekedő buszt ellenőrizték, mert a férfi nem mondta meg, hová érkezik. Később a cellainformációk alapján felkeresték a lakásán a bejelentőt, aki megint elmondta, hogy azt hitte, valami rossz cselekedetre készülnek az idegen nyelven beszélők. Valótlan bejelentés miatt indult ellene eljárás – írja a police.hu.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Meg van az újabb ellenségkép, erre tud újra a fityesz-jobbik építeni, nem véletlen, hogy erről bizony lesz konzultáció, ellentétben az üzletek vasárnapi bezárásáról, vagy az útdíjakról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Így van ez nem csak itthon, hanem a Charlie Hebdo ügy óta, tőlünk nyugatabbra is.
bundi
Ez az a bázis amivel választást lehet nyerni...de akiket úgymond legyőztek azoknak kellett volna ezeket eltartani...
Vizual
Ebből lesz a zavaros. és tudjuk abban lehet valamit keresgélni. Ez a hiszti alkalmat és legalitást ad arra, hogy egyesek rendbe rakják a sorokat, Felkészüljenek egy zavargásosabb világra. Ha tényleg szükség lenne a karhatalomra. Szándékosan mondtam. Mert az.
Vizual
Ja és így elbúcsúzhatunk a gazdaság remélt tartó pillérétől a turizmustól.
volvós
Vén hülye agymosott tulbuzgó nyugger... Remélem
a Rendörség kifizetteti vele a kivonulást !!!
nyanya001
Hülye barmok !
Na majd megnézhetitek, mennyi turista fog idelátogatni a vegzálás után !
Jah, kérem ez az orbáni illiberális mocsokrácia !
36
"Be kell reteszelni a határokat.":(
36
A határon kell megállítani őket. Csak attól félek, kifelé menet bennünket is meg fognak. Képzelt beszélgetés a határon: "Nocsak, nocsak. Utazgatunk, utazgatnánk?! Mi célból? Meddig? Hová? Van-e elvámolni valója?"
Nagyon retró.
F_Viktor
Meg van az újabb ellenségkép, erre tud újra a fityesz-jobbik építeni, nem véletlen, hogy erről bizony lesz konzultáció, ellentétben az üzletek vasárnapi bezárásáról, vagy az útdíjakról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.