Az Európai Parlament szociáldemokrata frakcióvezetője szerint Magyarország egy értékes, nagy nemzet, amely nem érdemli meg, hogy morális, szociális válságban legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Hát igen...ma épp ő a legmenőbb híralany...nagyon meg lehettek szorulva hogy egyik nak leszarjátok és másik nap tőle informálódtok...:))
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Én nem informálódtam tőle, csak annyit hallottam mint te. "Gecinek" nevezte vicctor vezért, gondolom te is az internetről tudtad meg, meg én is.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ..a lényeg hogy elfogadod annak a véleményét akit a tegnap még köpködtél...hát ez nem valami szívmelegítő...olyan licsilocsi...tudod
hetöndöe
@Dr. Felipe: ma, 16:08
Simlicska a legautentikusabb hírforrás arról,hogy ki is a geci a Fideszben,hiszen ő jól ismeri őket.:-)))
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Én már simicska nélkül is tudtam hogy vicctor egy "geci", nem kellett elfogadnom simicska véleményét. Ebben az egyben egyezik a véleményünk. Van ilyen.
Dr. Felipe
@hetöndöe: Bizony, sokat tud vicctorról és "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer el kezdek beszélni"

Na de akkor ki megy le Bogdányba? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.