Ahol elég lenne egy részvétnyilvánítás, ott is nyomdafestéket nem tűrő stílusban írtak hozzászólásokat az internetes trollok. Tragikus, és máig tisztázatlan körülmények között vesztette életét két fiatal rendőr február 7-én, az Üllői út XVIII. kerületi szakaszán. A balesetben a rendőrök először egy Opellel, majd egy taxival karamboloztak, és a helyszínen életüket vesztették. Az esetről több cikk is megjelent, amik alatt megszaporodtak a hozzászólások. Ahogy, sajnos, megszokhattuk, megjelentek azok a kommentelők is, akik kihasználva az internet által nyújtott ismeretlenséget, minősíthetetlen stílusban fogalmazták meg a véleményüket, amelyek láttán, a jóérzésű emberek legszívesebben kiszaladnának a világból. Molnár Péter is látta ezeket a hozzászólásokat, és nem állta meg szó nélkül. A Fővárosi Tűzoltóparacsnokság volt szóvivője a következő levelet írta a Facebook-oldalán: „Én kérek elnézést! Szomorúan olvasom a ma hajnali halálos kimenetelű rendőr baleset hírét! Én nem tudom, ki...

Forrás: hir.ma
Feltöltő: gödörben
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@nezelodo: Jó érzésű ember nem süllyedhet le az ő szintjükre, vagy sok emberére legalábbis így gondolom . Lehet nem akarnak kilógni a sorból , de nagy a közösség ereje, de ilyen népszerűség nem kellhet mert inkább megalázó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Ordenáré stílus? Sólyom nem oly rég megmondta, erkölcsi válságba került Magyarország!! Nem vette komolyan senki, na most akkor mi van? Amilyen az ország irányitói, olyanokká válnak az emberek!!
varrólány
@nezelodo: Jó érzésű ember nem süllyedhet le az ő szintjükre, vagy sok emberére legalábbis így gondolom . Lehet nem akarnak kilógni a sorból , de nagy a közösség ereje, de ilyen népszerűség nem kellhet mert inkább megalázó.
nezelodo
palika, arra a Sólyomra gondolsz, aki nem fogott kezet a parlamentben a neki nem tetsző kitüntetettekkel? Vajon ha ilyen illemtudással bírtak volna a kitüntetettek is, mint ö, hányan nem fogtak volna kezet vele? Ugyanis a kitüntetést nem ő, hanem az általa képviselt hatalom adja, de eszerint az adományozó sem tartotta arra érdemesnek! Akkor hogy is van ez, meg az úri viselkedés?
nemkati
Ez tényleg nagyon durva, sőt aljas dolog! Nekem is van pár eember, akinek a halála nem okozna nagy megrendülést, de ilyesmit elképzelhetetlen, hogy akárcsak gondoljak. Azok a kommentelők talán nem is ismerték az elhunyt rendőröket, ismeretlenül feltételezni más tapasztalatok miatt bármit is valakiről, az meg még ostobaság is.

De aki szeretne ellenkező történetet is hallani, itt van egy, ugyanonnan (vigyázat, nem vidám történet következik):

www.szeretlekmagyarorszag.hu/szivmelengeto-taxis-tortenet-terjed-az-interneten
palika
Igy van, ezért mondtam, amilyen a vezetés olyan a nép!!Sólyom is egy volt köztük!!!
mariaberta
Egy dologról még nem hallottam, vagy csak elkerülte a figyelmemet???Be voltak kötve a rendőrök??
Segítsetek ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.