A magyaroknak hatalmas szókincs áll rendelkezésükre, ha káromkodni akarnak, de még a helyi viszonyok között is kivételes, amit Magyarország legnagyhatalmúbb üzletembere zúdított a miniszterelnökre az elmúlt napokban - írja kommentárjában a brit hetilap. A The Economist szerint Simicska kirohanása az eddigi legfájóbb törés Orbán Viktor Fideszében, amely nagyarányú választási győzelme ellenére a belső feszültségek jeleit mutatja. Ezen az sem enyhít sokat, hogy hétfőn megjelent interjújában Simicska hátrálni látszik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
megprobaltam elmagyarazni a ferjemnek, hogy mit mondott simicska orbanra, es megkerdeztem tole, hogy van-e angol szo a g...-re, mert ezt a szleet hasznalta a lajos. Mire a ferjem NEM tudott ilyen szot angolul, viszont amikor a "sperm" szot hasznaltam, (jobbat nem tudvan), akkor O egy erdekes elmelettel allt elo: szerinte simicska ezzel a szoval azt akarta kifejezni, hogy orban akkora szemelyiseg, mint egy spermasejt!, vagyis csak mikroszkoppal lehet kimutatni! Hat hidat fogtam - foleg a rohogestol -, pedig megprobaltam Neki elmagyarazni, hogy jobb kocsmai korokben ezert a szoert embert is olnek...

azert szomoruan vettem tudomasul, hogy a magyarok ENNYIRE kozonsegesek tudnak lenni...
human
@karma1: A magyar nyelv az egyik legszebb, de a legkáromkodóbb nyelv is.
Hellcat
A probléma az lehet, hogy az angol a "geci" szó szerinti fordítását nem szidásra használják. Nekem valamiért a "cunt" angol szó ugrik be mindig szidásként ha arra gondolok, hogyan fordítaná le az angol ezt.
coni
Nem csoda ha keresik a szavakat mert erre ami 5 éve történik nincs szó...
Mellékeljenek egy képet az mindent elmond!
libellle
@karma1: 22:02 A Magyar nyelv nagyon gazdag az a káromkodásban. Egy nemzet nem tud annyi mocskos szó mint a magyar és a szláv. A töbiek csak próbálkoznak. Az én férjem is valami tudományos támával szerette volna értelmezni ezt a szót

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.