Gondolt egy nagyot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és összehívott egy konferenciát “Védelem, aktivitás, képessé tevés - Párbeszéd a szegénységgel szembeni küzdelemről” mottóval, hogy megmutassa mennyit tett a kormány a szegénység felszámolásáért. A párbeszéd elmaradt, viszont ízelítőt kaptunk abból, hogyan lehet sikerpropagandát folytatni 400 ezer szegény gyerek tudomásul vételével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Nem olvastam végig, de jó sok szöveg + van benne grafikon.
na erre azt mondom annak az ájtatos manónak hogy dugja be a képét egy szegény családhoz egy hétre, nézze meg hogy mi jut mire. Na akkor majd papolhatna, de nem tudna szóhoz se jutni, mert azok a számok amiket ott hallana oly kicsik , hogy azzal ő nem tud számolni. mennyibe került ezt a sok eszemenést , grafikont összehozni? Na ezt a pénzt is a csóró gyerekektől vették el. Adják oda és pofa be. A szöveg nem lakat jól senkit!
m.macskosz
“Kérem, kapcsolják ki mobiltelefonjaikat, ha az Úr hív, azt nem így teszi”
Vicceskedik a megélhetési csuhás?! Hogy mit nem adnék, ha az Úr meg
díjazná a humorát, és magához szólítaná...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.