2015. március 5-ével lezárul egy több évtizede tartó korszak a hazai tűzvédelem területén. E naptól hatályos ugyanis az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet, vagyis az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ). Az új OTSZ nem a korábbi rendelet módosítása, hanem egy, az épületek kockázati elemzésére épülő teljesen új szabályozás. A ROCKWOOL Hungary Kft. segítségével foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat. Talán azzal érdemes kezdeni, hogy az új OTSZ nem csak az új épületek létesítése során alkalmazandó, hanem a meglévő épület módosítása során is!

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Megértem én, hogy ez a szigetelőanyag gyár ott sertepertél a jogalkotás körül, hiszen a dohánymutyiban is egy forgalmazásban érdekelt dohányos érdekeltségü lézerhaver segítette elkészíteni a jogszabályt!
Csak nem USA érdekeltségű ez a szigetelőanyag gyártó, és most tőlük várnak egy kis suskát az elemző cégüknek, ha már az olajosoknál úgy beéget az adósnéni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.