Tudják, milyen az, amikor egy Szanyi-interjú után felhívja az embert egy felháborodott gój motoros? Ráadásul az elnök! Mi történt valójában a gójok és a szoci EP-képviselő botrányos brüsszeli találkozóján? Perből élnek a gój motorosok? Mi leszünk beperelve? Vagy Szanyi? Való gój az arab negyedbe? A motoros is gyalogos? Villáminterjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Én úgy gondolom, hogy per ide vagy oda, de azt hiszem, hogy már Szanyi az aki vállalhatatlalan. Sokat képzelt magáról mert valahol azt mondták, hogy nagy reménység volt az MSZMP-ben (XIII) kerület. Hát nem tudom. Rosszabb már mint a Deutch. Ajánlom, hogy a Mesterházy után küldje a többi nagy okos MSZP is a párt. És akkor, de csak akkor tudnám én felvállalni az MSZP-t . Most inkább a bunkócskát énekeljék. Alig maradt eszes köztük.
Ugy gondolom a 12 % kal túl vannak reprezentálva.
Knapp75
Ha megkapják a 600 eurót, akkor azért jobb véleményük lett volna Szanyiról...
Knapp75
@Vizual: Szanyit az építette fel, hogy a csaló fideszes átjelentkezések ellenére 2010-ben egyéni mandátumot szerzett.
Szerintem sem lenne helye a párt élvonalában illetve kirakatában, a brüsszeli küldetés lényegében a félreállítását is jelenti, ahogy Deutsch esetében is történt.
Egyébként Szanyi nem volt MSZMP tag soha, kevered valamelyik fideszes "antikommunistával". :)
Vizual
@Knapp75: valóban nem volt MSZMP tag. Tévedtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.