A Fidesz szerint a baloldalon semmi sem változik, teljesen mindegy, milyen új logókat rajzolnak maguknak, ők ugyanazok, akik egyszer már tönkretették az országot – reagált a kormánypárt a Demokratikus Koalíció szombati tisztújító kongresszusára.

Gyurcsány Ferenc nem veszi tudomásul, hogy a magyarok nem kérnek többet sem belőle, sem a szélsőséges politikájából,  még mindig hatalomra tör, és újra megválasztatja magát – állapította meg a Fidesz-frakció.

"Gyurcsány Ferenc IMF-hitelbe taszította hazánkat, devizahitelbe és munkanélküliségbe a magyarokat. Háromszorosára emelte a gáz árát, a gyermekesektől elvette a családi adókedvezményt, a nyugdíjasoktól egy havi nyugdíjat, a munkavállalóktól a fizetésük felét"

- írták. Gyurcsány Ferenc a fővárosi Hungexpo egyik csarnokában tartott szombati tisztújító kongresszuson egyebek mellett azt mondta, hogy a DK a jövő pártja, a jövő polgári Magyarországának az egyik pártja. Kijelentette, oka van annak, hogy a demokratikus sokaság azt kívánja, minél előbb, lehetőleg 2016-ban előre hozott választásokat tartsanak. Szavai szerint ehhez nem elég elküldeni a jelenlegi rezsimet, a DK-nak az a dolga, hogy 2016-ra megmutassa, képes másokkal együtt kormányozni Magyarországot.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ti sem vagytok különbek a deákné vásznánál!! Sőt rosszabbak!!!
bencemacska
Mintha közben világválság nem is lett volna!
Stancika
A hitel több mint fele megmaradt Orbánéknak, nem költötték el Gyurcsányék. Hol van a nyugdíjvagyon, az egymillió munkahely(nem közmunka), a gazdaság azóta is a béka alatt, a devizaárfolyam meg az egekben. Nem sorolom tovább, csak még annyit, hogy miért ment ki a fiatal értelmiség és szakmunkás nyugatra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.