A Fidesz gratulált vasárnap este Kész Zoltán független jelöltnek a veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választáson elért győzelméhez.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-nek küldött közleményében köszönetet mondott azoknak, akik munkájukkal segítették helyi kampányukat, továbbá azoknak, akik Veszprémben és a környező településeken részt vettek a választáson és szavazatukkal támogatták jelöltjüket, Némedi Lajos alpolgármestert.

Némedi Lajos kifejtette: a választók döntését tiszteletben kell tartani, a választás eredményét az elkövetkező hetekben ki kell értékelni, le kell vonni a szükséges konzekvenciákat, és természetesen folytatni kell a munkát.

Mint mondta, 2006 óta dolgozik Veszprémben önkormányzati képviselőként, 2010 óta pedig a város alpolgármestereként. "Úgy érzem, eddig is tisztességgel ment a munka, ezt szeretném továbbra is folytatni. Az elkövetkező időszakban is a város érdekeit kívánom szolgálni, ugyanazzal a hitvallással, amit eddig is igyekeztem megvalósítani" – jelentette ki.

A választási kampányról Némedi Lajos úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt hónapokban több ezer emberrel találkozott, megismerhette gondjaikat, problémáikat, javaslataikat, melyekért köszönettel tartozik.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@verőce21: Elvtárs!

Aztán hol voltak a derék veszprémiek akik kedvelik ezt a jóembert (jómadarat) hogy nem szavaztak rá?
Elmentek plázába mozizni? Jövő hónapban már nem mehetnek vasárnap. Biztos nézték az Indul a bakterházat és hangosan viháncoltak gondolom mikor összedőlt a bakterház. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Hát ez van. Ilyen sokat kellett várni a híveknek míg habony kitanáta ezt a semmi nyilatkozatot.
Knapp75
Én meg jövök haza a vasárnap esti bevásárlásból és ez a nagyszerű hír fogad...
verőce21
Semmi jelentősége nincs már a 2/3-nak. Nincsenek már olyan többséget megkívánó szavazások a Parlamentben. ha mégis, akkor 1-2 képviselői szavazatot mindig lehet találni hozzá.
50%+1 szavazattól gyakorlatilag már "diktatúra" van a Parlamentben.

(Jobban is néz ki így külföld felé a parlament patkó.)
verőce21
Némedi sokkal többet tud tenni ott a helyén a városért és a Veszprémiek is kedvelik.
Desischado
Éljen! De megnéztem volna a képüket a zárt ajtók mögött!
Dr. Felipe
@verőce21: Elvtárs!

Aztán hol voltak a derék veszprémiek akik kedvelik ezt a jóembert (jómadarat) hogy nem szavaztak rá?
Elmentek plázába mozizni? Jövő hónapban már nem mehetnek vasárnap. Biztos nézték az Indul a bakterházat és hangosan viháncoltak gondolom mikor összedőlt a bakterház. :)
human
@verőce21: A fidesz szavazók távol maradtak. Ez jelzés Orbánnak. Vagy felfogja vagy nem. Egyébként szerinted lesz uszoda vagy sem?
nol.hu/belfold/nyilvan-nem-kampany-negymilliardos-uszodat-kap-veszprem-hirtelen-1515643
Knapp75
@verőce21: A parlamenti kétharmad szempontjából tényleg nincs jelentősége, de ma dőlt el, hogy még a szerencsétlenkedő ellenzéknek is van esélye leváltani a Fideszt.

Ráadásul a fideszes politikusok és a matekzseni fideszes trollok már 40%-ra is szívesen hazudtak maguknak kétharmados támogatottságot, mostantól ehhez még hülyébbnek kell lenniük.
Cicamama55
Én is úgy gondolom, a kétharmados szavazáshoz a parlamenti "ellenzék" szavazói közöl bőven tudja pótolni az 1 fő kiesését a Fidesz. Ez a "bukás" csak jelképesnek tartom, az mellett, hogy örülök neki. Mindentől függetlenül azért a saját benyomásomat csak leírom, Számomra a Fideszes jelölt sokkal felkészültebb, rátermettebb embernek tűnt, s az esti nyilatkozata alapján még szimpatikus is lett. Neki az volt a hibája, hogy Fidesz színeiben indult. A múlt évi választásokkor a mi városunkban egy nagyon tisztességes, fiatal, agilis, rátermett MSZP-s jelölt is elindult, de sajnos a belpolitikai viszonyokat tekintve rossz időpontban tette ezt. A belpolitikai hátszél, vagy szembe szél hihetetlenül torzítja az emberekről kialakított képet.
kakaósbögre
@Cicamama55: tisztességes ember nem fideszes.
coyote3
Na most a kormányzati fekete leves veszprémnek...
human
@Cicamama55: Csak ugye ezek után pofa kell 2/3-os törvényeket hozni.
Cicamama55
@kakaósbögre: Azért én így nem fogalmaznék, mert az én környezetemben is él tisztességes Fideszes. Többségében olyan-immár megtévesztett emberek ők- akik az alap elvekkel egyet értettek, hittek bennük, de mára már annyira elkanyarodott a Fidesz pályája tőlük, hogy ők vak vágányra kerültek. Vannak akik határozottan el is pártoltak tőlük, vannak akik mély csalódásuk miatt közömbösekké váltak minden párt iránt, s olyanok is akadnak, akik még most is bizakodóak velük szemben. Szerintem az, aki becsületesen teszi a dolgát, éli életét az függetlenül a párti hovatartozásától még lehet tisztességes!
Cicamama55
@human: Így igaz! Átszavazás esetén ezentúl már nagyon kilóg a lóláb, s hát a manipulációk is árulkodni fognak egy-egy képviselő igazi párt-hovatartozásáról!
verőce21
@Dr. Felipe: (23:41) Itt az Elvtárs te vagy! Nem is akármekkora!
verőce21
@Knapp75: Ne túlozd el ezt a "leváltást".
Te tudhatod a legjobban, ha tényleg akarták volna a fineszesek, simán lenyomják azt a cca. 3000 fős szavazatkülönbséget, még az utolsó félórában is.
Knapp75
@verőce21: Szerinted a "van esélye" azt jelzi, hogy eltúloztam? :)

Hja, lehet szavazatokat vásárolni, csak az egyre drágább lesz, ahogy csökken a támogatottság.
Egyébként (legalább) 3000 embert, aki nem akar szavazni, nem olyan egyszerű előteremteni hirtelen egy 73 ezres választókerületben.
Ha most sikerült volna, akkor az majdnem 10%-kal emelte volna a választási részvételt.

Hja és a Fidesz 11000 szavazót veszített tavaly tavasz óta, a mostani 11000-ből meg ki tudja, mennyi volt az ilyen eszközökkel mozgósított. ;)

Azért örülök, hogy te is eljutottál oda, hogy a Fidesz győzelme a megvásárolt szavazóbázison múlt eddig és múlik majd a továbbiakban is! Üdv a klubban! ;)
Knapp75
@verőce21: Bár én azt javaslom fideszes "barátaimnak", hogy ha pénzt kínálnak nekik a szavazatukért, akkor előbb azt vizsgáltassák be, mert lehet, hogy Veress Áron nyomtatta azokat a bankjegyeket is a lakásán! :D
human
@verőce21: Ezek szerint nem akart nyerni a fidesz? Már csak azért mert azt írod, hogy ha akarták volna előkerítik azt a 3000 főt.
Dr. Felipe
@verőce21: Hát, hát. Inkább legyek elvtárs mint fideSSes.

Most már csak a legostobábbak büszkélkednek azzal hogy ők fideSSesek, a többség inkább már szégyenli hogy a fideSSre szavazott.
petrol
@verőce21: Savanyú a szölő mi?? Csak megjegyzem,orbanéknak már egy milla szavazójuk sincs!! És még messze van 2016!! te is el fogsz sunnyogni a jobbikba(ott a helyed!!) mert pofára fogtok esni Tapolcán és utána mindenhol!
vukkocska
@Cicamama55: (04.51, nagyon korán keltél :) )nekem annyira "szimpatikus" volt, hogy saját elmondása szerint is az utóbbi hónapokban több ezer emberrel beszélt. Megismerte gondjaikat, problémáikat. 2006 óta képviselő, majd 2010-től alpolgármester. Akkor eddig hol volt, mit csinált? Épp ideje volt megismerni Veszprém állampolgárait.
verőce21
@human: (11:33) Ezzel a húzással azt érte el a Fidesz, hogy mostmár az ellenzéki képviselők is bejárnak majd a Parlamenti ülésterembe!
Mert van az a "kis kétharmad" is, amikor a jelenlévők kétharmada dönt bizonyos kérdésekben. :)
verőce21
@petrol: (13:04) Ne álmodj, ha már ébren vagy!
verőce21
@Knapp75: (10:13) "...a Fidesz 11000 szavazót veszített tavaly tavasz óta..." - de az ellenzék egy darabbal sem szerzett többet, mint akkor!

(Ébredj már fel, a fineszesek csak saját magukat tudják megverni választásokon, ha akarják!)
Knapp75
@verőce21: Az nem tűnt fel, hogy az alacsony részvétel eddig a fidesznek kedvezett, mivel ők tudtak a legjobban mozgósítani?
Most már az sem.

Ne engem ébresztgessél, arról beszélj, hogy ha olyan egyszerű +3000 szavazót előkeríteni, akkor most miért veszítettek 11000-t. ;)

Még egy dologgal nem számolnak a hozzád hasonló elvakultak, akik szerint a Fidesz uralma örök: 4 év alatt kb. 500,000 választó "cserélődik ki", 8 év alatt kb. 1 millió.
Egy új nemzedék nő fel, akiknek már Orbánék a terpeszkedő hatalom, amelyet meg kell leckéztetni vagy le kell váltani.
Mára a Fidesz lett a nyugdíjasok pártja.

Egyik nyomi írta a facebookon, hogy nem emlékeznek "az elmúlt 8 év gyurcsányi szemkilövetéseire", hát ja, főleg azért, mert az már 9 évvel ezelőtt volt...
(ahogy a fideszesek sem emlékeznek a KISZ-titkár Orbánra vagy a liberális Orbánra sem...)
human
@Knapp75: Bizony a fidesz az alacsony részvételű választásokra építkezett. Ők törölték el, hogy 50% alatti részvétel esetén érvénytelen a népszavazás.
Ahogy írtad, azt hitték, hogy az emberek urnához noszogatása, a közmunkások befenyítése elég lesz. Csak már a lopás olyan szintű és nyilvánvaló lett, hogy sorra vesztik el a szavazóikat, akik inkább nem mennek szavazni.
human
@verőce21: Ja és a civil szervezetek vegzálásával az volt a célja, hogy felhívja fontosságukra az emberek figyelmét. Tiborcz meg azért vágatta ki a szomszédja fáit, hogy azok nehogy valakire rádőljenek. Tudok ám én is kitalálni ilyen mély gondolatokat, mint te :P
Toby
@verőce21: Ezt úgy hívják, hogy sopasch ! Persze, persze, pusztán witczből indították a fidesz nyikek a birkájukat, meg witczből mentek az sms-ezrek a választóknak, mert nem is igazán akartak nyerni !
Valahol Kósa-Mély Lallyos szintjén mozoghatsz a magyrázattal !
Érdekes, hogy egyre gyakoribb a fidesznyiknél ez a fajta " nem is akaratunk nyerni" verzió !
Fradigege
Ezek olyan nyugodtan reagálnak. Kiegyensúlyozottak, no. Rendes nemi életet élnek, bár titkolják, hogy rohadtul fáj nekik a végbél gyulladás, a folyamatos és rendszeres behatolásoktól.
simmering73
Ez az egy agyhalott fideszbirka béget itt folyamatosan hülyeségeket? Eltévedt és nem találja a nyáját? Tényleg. Hol a nyáj?
Cicamama55
@vukkocska: Én magát az embert, a róla kialakított személyes véleményemet fogalmaztam meg. Reakciói alapján nekem szimpatikusabb volt biztosan, mint a győztes, független jelölt. Én azt gondolom, hogy más politikai helyzetben Kész Zoltánnak nem lett volna esélye.
verőce21
@human: @Toby: "...a fineszesek csak saját magukat tudják megverni..." - lehet tagadni a tényeket, de feltételezésekben élnetek meg nem érdemes! :)
lajospapa
Azért az egyharmad most elvesztette a kétharmadát!
human
@verőce21: Te meg a tények? Jajjj :)
Toby
@verőce21: Tudoid - mert az orbán-tv ezt is elhallgatná - Veszprém mégiscsak megyeszékhely és mégsem balos fellegvár !
Ezért figyelemre méltó az eredmény !
Ez persze még nem jelenti a csürhe-buktát, de "Új irány"-t ad a zemberek fejében !
Knapp75
@verőce21: Amiket te írogatsz, azok inkább feltételezések. "Tényekkel" én nem találkoztam még a hozzászólásaidban.
Most nagyon úgy néz ki, hogy te a veszprémi Fidesz győzelem dicsőítésére készültél, s bár ez nem jött össze, ugyanabból a brossúrából dolgozol rendületlenül...
Mondhatni a tények nem zavarnak. ;)
verőce21
Jól beszopta az ellenzék ezt a "veszprémi győzelmet"!
Knapp75
@verőce21: :D
Mit írtál volna, ha a Fidesz nyer?
Csak nem ugyanezt?

Nem tudom, miért jó neked, hogy majmot csinálsz magadból...
Valamiért muszáj hinned a Fidesz legyőzhetetlenségében.
Knapp75
@verőce21: Tapolcán mire készültök?
Ott is hagyjátok nyerni az ellenzéket, mert nem akartok nyerni?
"Teher" az a sok képviselői hely, mi? :D

Kérlek, folytasd a majomkodást! Tényleg szórakoztató vagy!
verőce21
@Knapp75: (14:16) Nekem is teszik a lelkes tájékozatlanságod. :)
Knapp75
@verőce21: Konkrétan mire gondolsz, amikor tájékozatlanságomról írsz?
Vagy megint csak játszod az ostoba fideszes trollt, akinek az a lényeg, hogy foglalkozzanak vele? Autentikus alakítás! ;)
verőce21
@Knapp75: (17:36) (Ha nő lennél azt írnám neked, hogy angyalian buta vagy.)
Szegény Kis-Knapp! Úgy sajnállak, hogy velem "kell" foglalkoznod. :)
Knapp75
@verőce21: Miért vagyok buta és miért vagyok tájékozatlan? Konkrétum?

Vagy egy fogyatékos fidesz-trolltól ne várjak ilyet? ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.