Mivel több mint 80 önkormányzat vezette számláját a Buda-Cash csoporthoz tartozó pénzintézeteknél, ezért a kormány lehetővé tette, hogy azokban az esetekben, amelyekben a helyhatóság egyetlen számláját...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Megosztok egy nyilvános bejegyzést,mert nekem is kétségeim vannak:

" Ostyáni István
Ma, 14:26-kor.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! 1. Önök szerint mi az oka annak, hogy Magyarország legnagyobb múltú brókercégével kapcsolatban ca. 2 órás kutakodás után ország-világ előtt ki lehet jelenteni - jelzem, folyamatban lévő vizsgálatról van szó -, hogy ennyit és ennyit csalt. 2. Senkinek sem tűnik fel, hogy annak a Dél-Magyarországi Bankcsoportnak a legnagyobb befektetési partneréről van szó, amely nem volt hajlandó betársulni a Fidesz magánbank-projektjébe? 3. Érdeke-e esetleg valakinek, hogy bedöntse a magyar tőzsdét, hogy így pl. hirtelen megjelenő, bizonytalan eredetű, akár külföldi befektetéseket "megmosson". 4. Milyen alapon nem fogadják el mától bizonyos üzletek pl. az "érintett" bankok lakossági bankkártyáit? 5. Mi az oka annak, hogy a fentiek fényében a magyar ellenzék még mindig nem tajtékzik, kikérve magának, hogy egy teljes országrész kisbefektetőinek és számlatulajdonosainak bankkontóit zárolják egy egyelőre igazolatlan hír miatt? "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.