A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője szerint méltatlan támadás érte szülei vagyoni helyzete kapcsán frakciótársukat, Simicskó Istvánt.

Harrach Péter a témában megjelent írásra reagálva csütörtökön az MTI-vel azt közölte: az államtitkár édesapja 1981 óta magánkereskedőként, később több üzlet tulajdonosaként szerzett vagyonát ingatlanokba fektette.

A vonatkozó írás ugyanakkor azt a gyanút sugallja, hogy a szülői vagyon valójában képviselőtársuk illegális szerzeménye. Ezzel alaptalanul és súlyosan megsértették nemcsak az ő becsületét, de a hiteles tájékoztatás követelményét is – írta a KDNP nevében a frakcióvezető.

Az Átlátszó.hu szerdán arról írt, hogy Simicskó Istvánnak, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkárának és 70 év feletti szüleinek összesen öt lakása van ugyanabban az elegáns, néhány éve épült lakóparkban, a siófoki Aranyparton.

Az államtitkárság az írásra úgy reagált: Simicskó István családtagjainak, közeli hozzátartozóinak vállalkozásai soha nem kaptak állami, önkormányzati támogatást vagy megrendelést, nem pályáztak uniós forrásokra, és soha nem vettek fel hitelt. Azt is írták,

az államtitkár gyermekei sem rendelkeznek ingatlantulajdonnal.

Simicskó István megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölték.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
haragh fatty, mondanám érthetően de kirúgnak, így annyit mondok ,,pofa súlyban,,...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Erre mi szükség volt , nem tudja megvédeni magát . Vagy ha többen mondják már igaz lesz . Tipikus esete a közmondásnak ,,,,ha hallgattál volna ,,,,, Holnap tömjénezünk az ügy be ?
Pálinkafőző Rézüst
"A törvény nem vonatkozik ránk!" (Harrach valami)
Toby
Khm...khm...csaxólok, hogy 1981-ben sem osztogatták akárkinek a "magánkereskedői" engedélyt, mint ahogyan manapság sem a trafikokat, földeket, pénzes beosztásokat...khm...khm...csaxóltam...hogy volt mszmp-s harrachnál, aki kereszténydemokárévá igazolt, fogynak az emlékek...
papa.49
haragh fatty, mondanám érthetően de kirúgnak, így annyit mondok ,,pofa súlyban,,...
Levendula
Az majd MÉLTÓ lesz, ha a következő országgyűlési választást nem fogja megnyerni sem a fidesz, sem a kdnp.
papa.49
@Levendula: A látnok szólna belőled, de kérném hogy a rosszabbik se nyerjen!!!
sentinel216
Érlelődik az idő, mikor a "forradalmat" nem egy diktátor vezényli saját és tettestársai javára. Emlékezzünk a francia forradalomra, akiknek birtokuk, szolgáik, vagyonuk volt, kevesen kerülték el a felelősségre vonást, rosszabb esetben a nyaktilót. Nálunk most az alulról indult kezdeményezések hatására egymásra mutogatnak, dobálnak sarat a méltóságosok. Jó lesz félniük, mert várhatóan megindulnak az éhesek, "rászorulók", szegények seregei. Akkor aztán nem lehet kimagyarázni, bírósággal fenyegetni a szolganépet. " Még kér a nép, most adjatok neki!"
papa.49
@sentinel216: Vélhetően ez a siserahad azt hiszi hogy most már az idők végezetéig hatalomban marad pedig a nép fogja őket villahegyre hányni...
vonotok
Az ilyen rabló hordát a családjával együtt nyilvános vagyon elszámoltatásra kötelezném. És jaj nekik ha csak egy forinttal nem
tudnának elszámolni!!!
Hol van ilyenkor a N.A.V. Nem sül le a bőr a pofájukról, az irodában a seggüket vakarják, vagy a kisembert csesztetik 1000, vagy 5000 forintos hátralékért.
nemjoezigy
harrach azt én meg ezt olvastam e témában: "A cégadatbázisokból viszont kiderült: az idősebb Simicskó mindössze egy vállalkozásban volt tisztségviselő és tulajdonos, az is csak 2009-ig. A Simicskó Biztonságtechnikai Kft., később Dom-Zett Kft. legnagyobb adózott eredménye pedig 2,9 millió forint volt, amit még 2003-ban ért el."
Részlet ebből: www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/162966/
Én inkább ennek hiszek, ha másért nem, akkor azért mért ennek a két kártékony féregnek ismerem a munkásságát!
volvós
Ha valaki 1981-ben " vállakozó " volt, az akkori rendszerben ( szocializmus ) nem tudott akkora vagyont felmutatni,amiböl anno egy siófoki ingatlant megvehetett volna !!! Tehát 1989-ig !
Azután meg nem volt nehéz az " öregnek " helyezkedni, jó helyen volt jókor,
az erkölcsi moráljáról most nem beszélek ! De ma a siófoki Aranyparton valakinek
5 (!) ingatlanja legyen, az kizárja a tisztesség fogalmát !! Apuci nézzen a tükörbe, és köpjön egy hatalmasat !
Souky Sanjay
Bassz meg!A 3 trafikjáról miért nem beszél?
kakaósbögre
én méltatlannak ítélem Harrach Pétert bármely döntéshozói megbízatásra. najó,vécésnéni még lehet.
Hellcat
Kereszténydemokrata Néppárt...HOGY MI???
Levendula
@papa.49: Ha rajtam múlik, akkor az sem fog nyerni. :)
Aki Én
Már csak így van ez többéves kormánypárti harácsolás után. Az emberek picit érzékenyebbek lesznek az ilyen hírekre. Talán ha nem lettek volna ilyenfajta előzmények kormány körökben, most a szentéletű sem lett volna ,,érdemtelenül" megtámadva. Ne csináljunk már úgy, mintha ez csak úgy a derült égből jött volna. A feljelentését megértem. A statisztikákhoz szükség van kivizsgált ügyekre is, hát ez majd az lesz.
kkalman
Ha simlicskó tisztességes úton jut a lakásokhoz, akkor nem felháborodik, hanem kiteríti a lapjait, hogy mindenki láthassa, volt\van rá olyan adózott jövedelme, melyet nem kell titkolnia.
bakegya
@sentinel216: @volvós: aha,akkor most már lassan bejelentkeznek-önként?-a nagyszüleink,szüleink lehúzói,és sarcszedői is...ez a vén szemét Harrach méltó lenne AZ ÖRDÖG ÜGYVIVŐJE CÍMRE-MERT EZ MINDEN SZEMETET A SZÁJÁRA VESZ,HA AZ ORBÁN FÉLE"apukákat"kényszerképzete támad bevédeni a szaros pofazacskójával-éppen úgy mint a SEMJÉNT.BALOGOT ELŐRE LEHET LÖKNI ISTEN NEVÉBEN GECITAKARÍTÁSRA.
nezelodo
Istenkém, megszólalt az egyik nagyon hiteles földi helytartód, észrevetted? Szóljál neki, kicsit szónokoljon még a család szentségéről, meg idézze meg a bibliát is a gazda által a szolgáknak adott dénárokkal való jó sáfárkodásról. Ha szólna esetleg a megtéved, (elkóborolt) bibliai bárányról, a bűnbánatról, akkor még akár emberi is lehetne.
papa.49
@Levendula: Akkor már legalább ketten vagyunk...
profon
Ez az ember súlyos érv az ateizmus mellett !
radios45
@vonotok: sehol , mert a NAV ezeket az állkeresztény, volt komcsi rabló pökhendi romlott agyú faszenteket nem vizsgálja, nem vizsgálhatja.
A törvényt is ők írták, a milliós fizetésükön kivül, szinte mindent ingyen kaptak, kapnak, használhatnak, rohadékok...
vonotok
@radios45: Én csak egyet nem értek. ezek a " rohadékok" arra nem gondolnak, hogy egyszer számot kell adni bűneikért???@radios45:
Dr. Felipe
Ha valaki nyilvánosságra hozza hogy ennek a "kereszténynek" 5 kecója van egy apartmanban, amiből négy a nyugdíjas apuci és anyuci nevén van az mióta méltatlan támadás?
Ez az igazság nem? Akkor talán el kellene számolni hogy miből jött össze az öt kecó.
radios45
@vonotok: nem kell nekik elszámolni soha, mert a törvényeket is ők hozzák, és az ami ránk vonatkzoik, az rájuk nem vonatkozik, ugyebár.
Ezek az un. Felelőtlen csaló, megélhetési politikusok, annak is a legalja.
vonotok
@radios45: Tudod még az ultiban is van egy közmondás : a lapjárás forgandó.
lehet,hogy mos fent vannak, de lap forgandó és lesznek még ők alul is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.