A nemzetgazdasági tárca közleménye szerint ha az egyéni vállalkozók alkalmazása kifejezetten arra irányul, hogy megkerüljék vele a vasárnapi nyitva tartási tilalmat, akkor annak következményeit a kereskedőnek viselnie kell. Ez a felállás lenne a hírek szerint a Family Frost megoldása a vasárnapi zárva tartás megkerülésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Ha az a cél, hogy a családdal legyek vasárnap és még véletlenül se mozduljak ki, akkor a házhoz szállítás támogatása pont beleférne...
Vagy a családdal KELL apának elmennie jégkrémet vásárolni a vasárnap is nyitva tartó kisboltba?
Az remek programnak tűnik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Mirabilis: Na most mond meg ki viseli a gatyát a kormányban?
coyote3
Ne egyen jégkrémet a beste kölke!!! Legalább csökkenti a rezsit is!!! :))))))))))))
JAJMÁR
Ez a téma? Ez a cél? Ne legyen élet vasárnap az országban? Hát már most sincs. A múltkor 300 métert kellett gyalogolnom késő este a városban, át egy parkon, és féltem. Üres utcák, terek, sötéten magasló házak... pedig régen ilyenkor kezdődött az élet!
JAJMÁR
@nemkati: Sok az "erősen hazudó kis ember", de előbb-utóbb megdobják ezt a statisztikát.
levarosbukta
@nemkati: Arról nem beszélve hogy álságos is! Nagyon sok területen dolgoznak vasárnap az emberek, pont a kereskedelem csípte a szemét a sok ájtatos szentfazéknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.