Parlamenti vizsgálóbizottságot javasol a Fidesz a Buda-Cash-ügy tisztázására, és hamarosan benyújtja a parlament elé az erre vonatkozó kezdeményezését - jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés gazdasági bizottságának hétfői ülését követően.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
És kik ellen fognak vizsgálódni? Csak nem a szocialista szálakat vizsgálják majd? Most nézem a mai parlamenti közvetítést, nem hagynak ki egyetlen helyzetet sem, hogy a "legújabb szocialista brókerbotrány"-t ne emlegetnék. Én ezeket a banki ügyeket, embereket pártokkal összekötő szálakat nem értem, de az feltűnt, hogy a szocialisták nem tiltakoztak a jelzők ellen olyan energiával, amilyennel a kormány az egész botrányt a nyakukba akarja varrni. Nem sajnálok senkit, akire rábizonyítanak csalást és azért megbűnhődik, csak azért nem szeretném, ha a szocikra kenődne a botrány, mert amennyiben igaz, a Fidesz iszonyatnagyot kaszál ezen. Képesek az 0rbán-Simicska disznóságokat is lenyomni a Buda-Cash üggyel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.