Nem tudom elképzelni, hogy Orbán Viktor ügynök volt, de ez ellenőrizhető is, mert minden róla fellelhető iratot már nyilvánosságra hozott a miniszterelnök – ezt Gulyás Gergely mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@tivoli: Ha az oroszok zsarolni tudják miatta Magyarországot, akkor igen is van jelentősége. Ha Orbán ügynök volt, nem méltó miniszterelnöknek. Ha, ilyen múlttal kötött az oroszokkal zsarolással üzletet, akkor haza áruló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@tivoli: Medgyesi legalább nem tagadta le és ő 3/2-es volt,a kettő nem ugyanaz.
tivoli
@hetöndöe: ma, 23:35
Ez meg milyen?
zöldszem
@tivoli: 25 éve miért nem akarja egyik kormány sem nyilvánosságra hozni az ügynök listát? A Fidesz-nél nem is ütközött volna nehézségbe, 2/3.
Senara
www.hirarena.com/orban-viktor-ugynok-volt-es-mindenkirol-jelentett--simicska-lajos-leleplezesei-utan----_873 találtam hiteles e nem tudom , de elgondolkoztató , jelentők nem csak egy emberről jelentettek , környezetéből mindenkiről . Lehet sorba állni és kikérni a róluk szóló jelentéseket , aki katonák voltak vele és az összes ismerőse . Ja és még egy ember akit lehetne perelni becsületsértését .
tivoli
@zöldszem: ma, 07:36
Hogy mondja Bródy?
"És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok"
Katalina62
@Senara: Egyáltalán nem vagyok Orbán hívő, de az itt elhangzottakat azért kétkedéssel fogadom. Ha igaz, ha nem, mindenképpen mocsok ez az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.