Az MSZP szerint le kellene mondania megyei és helyi önkormányzati képviselői mandátumáról annak a kiskunfélegyházi iskolaigazgatónak, aki az interneten található képek szerint hagyta, hogy egy diákját Adolf Hitler viaszmásával fényképezzék le egy londoni kiránduláson - mondta Garai István Levente szocialista országgyűlési képviselő szombaton Budapesten sajtótájékoztatón. A Fidesz szerint "szánalmas és nevetséges", ahogy a szocialisták támadják az ellenzéket. Kapus Krisztián egyetért pártja reagálásával.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
@ugyeugye:D
a "kaptafaállás", mondjuk így: "kaptafálás" nálunk már régen kihalt:)
itt mindenki kórosan ügyel arra, hogy teljesen mást csináljon, mint ami a szakmája, amihez esetleg ért!:P
akár bevezethetné a Btk. "a gondatlanságból elkövetett foglalkozásgyakorlás vétségét"!:D ... megsúgom, nem sok vádemelésre kerülne sor:)))
furfang
@furfang: és még azzal egészíteném ki, hogy a dombtetőről izraeli turisták és gyerekeik nézik a háborút. Mondván, hagy tudja a gyerek miről is van szó? Kvázi a ellenségeskedés már kicsi korban beléjük van nevelve. Gondolom a palesztin gyerekeknél is így van, csak az izraeli támadás " hatékonysága" nem engedi a " politechnikai oktatást". Morbid, és józan emberi ésszel felfoghatatlan ami ott történik.Miért nincs már végre két állam? Mindkettőnek joga van hozzá. A maguk sajátos okán, de joguk.
ugyeugye
@furfang: Ne haragudj, nem tudlak követni. Hogy jön ez ide?
furfang
@ugyeugye: Hát úgy jön ide, ahogy a Londonba kiránduló gyerek Hitlerrel való fényképezkedése után a szocialista képviselő arra a következtetésre jutott, hogy az igazgatónak le kell mondania . Gondolom a képviselő is asszociált valamire, hát az én gondolataim is meglódultak, a mai híreket nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.