Tavaly év végi kétrészes mutyipanorámánk első részében áttekintettük a dohánypiacot, a bankszektort és a kaszinókat érintő mutyikat, a másodikban pedig a földmutyival, a nyelviskolamutyival és az élelmiszerlánc-mutyival foglalkoztunk. Azonban máris elérkezett az ideje egy újabb gyűjtésnek: fideszes módosítóval tették érinthetetlenné a kartellgyanús hulladékbizniszben érintett cégeket, a kaszinók üzemeltetési jogára továbbra sem írnak ki pályázatot, marad a jól bevált továbbjátszás „megbízható köröknek”, az EU-s pénzek jó része pedig érdekes módon a miniszterelnök közvetlen környezetében talált gazdára. A hab a tortán, hogy Orbán „saját lábán álló” veje potom áron, pályáztatás nélkül megkapott kikötőjét pont akkor szerezte meg, mikor a kormány erre a célra egymilliárd forintos forrást készül adni. Hihetetlen véletlenek!

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petike
Ügyenként 10 év mindenkinek, aki kitalálta, megszavazta, végrehajtja.
Eljön az ideje.
Aki Én
Még mindig vannak jó páran, akik nem csak, hogy nem képesek ezt elismerni, de még védik is ezeket. Nekik lehet minden nap megköszönni, hogy ez így van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.