A felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. 1,3 milliárd forintosztalékot fizetett tulajdonosainak 2013-ban – írja az Index az e-beszámolo.hu adatai alapján. A feleségével közösen alapított cég tavalyi adózott eredmény 1,6 milliárd forint volt. A cég árbevétele kétszeresére nőtt egy év alatt, 2013-ban már 9,7 milliárd forint volt. Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyarok közé is bekerült, tavaly a 88. leggazdagabb volt Népszabadság Top 150 kiadványában.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
MAGYARORSZÁG---akarom mondani MÉSZÁROS LŐRINC JOBBAN TELJESÍT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@m.macskosz: Szia. Tudod mindenki tanulta az Egyiptomi ókori társadalmi felépitését.
Talán emlékszel rá egy piramis alak volt ,pontosabban egy háromszög. A tetején volt a fáraó alatta az irnokk aztán a papok aztán a kézmüvesek az alján meg a parasztok. Na a Magyar rendszer is ilyen csak fejtetön kell elképzelni a háromszöget és legalul legkevesebb a melos vagy is Te meg én. Orbánia lényege a forditott piramis.
qxy
@bakegya: Meg mondjam nekik? innen nincs is messze.Hét végén át is ugrok. és kipicsázom Vityát.!
bakegya
@dr. prédikátor: szerintem nincs barátja,csak csicskái.
@Grafix69: tök jó hasonlat-de a parasztot ismereteim szerint torgyánpapát felhasználva erre éppen hogy a vicctor száműzte az elprivatizált magyar földalappal.A csehek pl megmerték lépni a reprivatizációt-megy is a szekerük,de amiénket Anikóka-Gizi sógorasszony-lőrinc csőszervizes stb.tiborc tanya-meglovasította-ismertek már elég jól a viszonyok-mert a magyar parasztság amit visszakapott a kulákok -tsz tagok jórésze az csak nadrágszíj-és az ügyeskedők martalékává váltak,de leginkább a tolvajok segítik tarra vágni azt is ami legfeljebb talpalattnyi föld-megélni nem lehet belőle.
Nehéz kimondanom ,de mi a gyerekeink,de még az unokáink is ezeknek csak a rabszolgái lehetünk ahogy viselkednek-egy ideje pl.ki képes ma gépet,vagy egy új autót venni-hát nem sokan.
Nemrégiben egy kézikaszát kerestem,de csak egy gyerek méretet találtam.Átugrottam a sógorokhoz-mindjárt volt kasza ,kapa és még egy zsák magot is hozzámcsaptak.
bakegya
@bakegya: ja és ha azt a mintagazdálkodót látnátok akit a Bakony gyönyörű erdeibe és termő lankáira rejtettek-nem lenne meglepetés-most éppen egy hatalmas minta gyümölcstermelő területre toboroznak fiatal mérnököket-persze minimál tartásdíjért.Még csak véletlenül se az ócsai határba!DDD
Grafix69
@bakegya: Velem és a családommal remélem többet nem baszakodnak a Magyar Politikusok.
postamester
..." A felcsúti polgármester családi cége, a Mészáros és Mészáros Kft. 1,3 milliárd forintosztalékot fizetett tulajdonosainak 2013-ban "...
Beleértve a kétkezi munkásokat is, vagyis akik " kitermelték " ezt a
hatalmas összeget...mert ugye nélkülük nem ment volna egyedül a
" földmüvelö-trafikos-gázszerelö-inasnak "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.