Kampány üzemmódba kapcsolt a Fidesz. Rogán Antal frakcióvezető szerint sohasem lehet jó baloldali kormánya Magyarországnak, a Jobbikot pedig egy külföldi nagyhatalom finanszírozza. A kormánypárti politikus a vasárnapi zárva tartást a magyar kiskereskedőkért folytatott szabadságharcnak nevezte. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ti önmagatokat finanszírozzák, loptatok eleget hozzá,
a Simicskára is addig volt szükségetek, amig megtömte a pártkasszát,
meg a zsebeiteket !
Most a Mészáros lett a strómanotok !
A Jobbikot meg Moszkvából támogatják !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Roggyant tonyó ne magyarázkodj, a sorban ott álltok a jobbik mellett a suskáért ti is!!!
Toby
@Horizont: -Gondolod, hogy hivatalos beszámoló készül arról, hogy mennyi lé érkezik külföldről a párthoz, vagy pártokhoz ?
-Gondolod, hogy Irán hálátlan lenne azért, hogy a Jobbik tüntetgetett az izraeli nagykövetség előtt, vagy az iráni nagykövetség előtt, de ott szimpátiából ?

Szarnak-fingnak nincs gazdája !
profon
@Horizont: A demokrácia sokba kerül. A diktatúra sokba kerül. A furcsa az, hogy mindkettőben ugyanazok gazdagodnak !
Toby
@Horizont: A gengszterisztáni pénzcsapok vajon mitől működnének másként, mint máshol ?
A patkánykormány azért akar többet tudni a civil szervezetekhez ( nem az álcivil cöfös csürhéről szólok ! ) befolyt külföldi eredetű pénzről,mert a külföldi pénz akár kormánybuktatásra is haszn álható !
Senara
KGB Béla hozta , hozza a lóvét , Putyinéktól ... " A 2009-es európai parlamenti választáson a Jobbik listájának 7. helyén szerepelt, és így képviselőként nem jutott be az Európai Parlamentbe. A bekerült 3 jobbikos képviselő asszisztense és szakmai tanácsadója lett. A párthoz való csatlakozása után vált hangsúlyosabbá a Jobbik oroszbarát és keleti politikája "
karma1
Meg egy orult, aki atvette a "szabadsagharcolunk a zemberekert" (jelen esetben a kisemberekert), holott nem szabadsagharcolni kene, hanem normalis adokulcsokkal, megbizhato , erosodo gazdasagot kellene epiteni, ahol a kisember talalna munkat.

Mar megint csak azt tudja hozni a beszedeben, hogy mi nem jo a baloldalban, meg hogy a Jobbikot kulfoldrol tamogatjak. DE KICSODA??? ES MIERT??? Szegeny Horizont baratnonk is csak erre a kis pici kerdesecskere szeretne valaszt, hiszen ha rogan mondott A-t, akkor most mondjon B-t is, es bokje ki, hogy mondjuk Kinabol tamogatjak, vagy Eszak-Koreabol, mert bar nem csipem a Jobbikot, de ez is kb. feler egy "gyurcsany-bajnaizassal", szoval tenyek nelkul ragalmazza a Jobbikot, de nem mond semmi kozelebbit, csak csapkod mindenfele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.