Előbb Irakban tájékozódik a Honvéd vezérkar, csak ezután lehet döntés az Iszlám Állam elleni magyar katonai szerepvállalásról – mondta Szijjártó Péter a honvédelmi bizottság ülése után. A miniszter szerint a parlamenti szavazás előtt lesz még pártközi konzultáció. Az ellenzéket egyébként megosztja a kérdés: abban van egyetértés, hogy a magyar szerepvállalás növelné a terror fenyegetettséget Magyarországon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Most kellene jönnie annak, hogy " mi magyarok!" Mi most kussolunk ! De kár hezitálni és nem kell ebből politikát csinálni. Mennünk kell a háborúba, mert itt maradunk védtelenül. Sajnos, mindkét állításom igaz. Arról jöttek hírek a hiradásokban, hogy az iszlám mellett Szíriában magyar zsoldosok is harcolnak. Miért gondoljuk, hogy nálunk nincsenek iszlám harcoló sejtek? (alszanak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.