Bár nagy dérrel-dúrral jelentették be, mára a Fidesz szeretne túllépni a nem túl népszerű drogtesztes ötleten. Az eredeti tervek szerint februárban már vitathatta volna a parlament a törvénytervezetet, de szöveg még el sem készült, a frakció a kormányra, a kormány pedig az egyik minisztériumára vár. Közben már a párt vezetői is úgy látják, a kommunikációs stáb „kapkodásban fogant ötlete” sok kárt okozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Pedig en ugy megneztem volna egy Benny Hill teves hirmusort, amikor egy allitolag bekokszolt 7 eves kislanyt vagy kisfiut cincal 4 marcona TEK-es - ha sikerul megoldani a technikai kerdest a teveben, akkor kihomalyositott arccal - vezetoszaron visz a vizsgalatra, mikozben a hatterben somjenzsoti emeli magasra az egyhaz keresztjet, kiatkozasra,...

Kb. ilyesmi lebeghetett abban az egybites agyukban, amikor az eredeti torvenyjavaslatot fellottek a netre,...
eszegfu
@karma1: A Te ötletedben van vizió! De az ő ötleteik olyanok, mint mikor a fiuk az óvodában kitalálják: most játsszunk "farkasost", a következő pillanatban (mivel hamar megunják) "harcolóst"...de közben jól szórakoznak. Kb. ezt a szintet éri el a kormány az "ötleteléseivel", mert ez nem más!
karma1
@eszegfu: Hat persze, hogy otleteles az egesz, nemcsak ezzel, hanem az internetadoval, vasarnapi bezarassal, Pakssal, utdijjal, es persze ezzel a baromi nagy okorseggel is...

Addig-addig otletelnek, mig valaki (vagy az Unio) jol v@lagba nem rugja oket,... Mar nagyon varom...
eszegfu
@karma1: Én is várom... de lehet, hogy hiába várunk másra, magunknak kell megtenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.