Egyenruhások keresték fel kedd este Orgován Bélát, aki a papírok szerint átvette Tarsoly Csaba helyét a Quaestor-csoport élén – írja a szerdai Magyar Nemzet.

A lap szerint a nagykátai rendőrkapitányság két járőre ment ki a férfi tápiósági házához, tíz percet töltöttek ott. A helyszínen lévő újságíróknak nem árulták el, miért érkeztek, vélhetően lakhelyellenőrzést tartottak.

orgován Béla nevét azután ismerte meg egy ország, hogy kiderült, korábbi közmunkásként, végzettség nélkül ő lett a 150 milliárdos csalás gyanújába keveredett Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója.

Magyar Nemzet szerint kedd este valószínűleg lakcímellenőrzést tarthattak rendőrök Orgován Bélánál. Megpróbáltak beszélni Orgován Bélával, de az ő csengetésükre sem jött ki senki a házból. Az udvaron egy Audi A6-os parkolt. Egy helybéli arról beszélt, hogy gyerekkora óta ismeri Orgovánt, és érthetetlen számára. Béla életében nem dolgozott egy percet sem – olvasható a cikkben.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Érdekes. Milyen hamar odataláltak. A tarsolyt pedig nem is keresték 2 hétig.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gödörben
Érdekes. Milyen hamar odataláltak. A tarsolyt pedig nem is keresték 2 hétig.
micfild
@Boszi27: viccország.

vajon mennyi lovét kapott ez a szerencsétlen? mennyiért vették meg.. 1millióért? vagy 100millióért?
Senara
Nagyon gyorsak a fiuk ! Ahogy megtudták új tulaj már keresték is . Szinte biztos vagyok benne a bulvárból tudták meg a nevét és a címét :-( Rendőr gépjármű kerülendő Béla
hetöndöe
Maffiaország maffiózó vezetőkkel és nekik tapsoló birkákkal,tényleg tragikomédia.
wagabund
baszki...egy országnak mutatják a középső ujjukat, és közben röhögve a pofánkba, hogy coki...

ha ezzel az emberrel jut el az ügy a bíró elé, remélem a bíró elzavarja, mert nem hajlandó nyilvánvalóan hülyét csinálni magából...
...persze , hogy oda jusson az ügy, ahhoz már ügyész is kell..ha kibírja röhögés nélkül...
iteo
@Boszi27: Kabaré. Rejtő feltámadt.
coni
Ez csak figyelemelterelés, közben kimentik a vagyont és eltüntetik a nyomokat.
A károsultakat meg hitegetik évtizedekig.
papa.49
@coni: Már el van kapálva minden, mikor ezt a ,,vezető váltást,, bejelentették, már eltakarítottak minden nyomot, a volt góré meg ,,élheti világát míg meg nem hal,, meg persze tartania kell a lepénylesőjét is!!!
Az ő helyében mindenesetre gyalogosan nem közlekednék, meg egyedül se!!!
micfild
@iteo: szerintem ilyet még Rejtő sem tudott volna kitalálni. Hiába vitte a Három testőrt Afrikába
Nemezis
@wagabund: Majd megtalálják a megfelelő bírót, aki hajlandó magából akár hülyét is csinálni magából.
nezelodo
Van aki úgy vélekedik, hogy ezt a cégeladást nem a Simlicska intézte az biztos, mert aznap megtalálták a "vevőt"! A Kayat, meg a Josipot meg meddig keresték, ráadásul az utóbbi nem is tudta, hogy vett egy rakás céget a mostani Lánchidrádióstól, pár száz milla köztartozással. Na ilyen volt a fidesz szeplőtelen fogantatása.
A Quaestor mostani "eladása" olyan amatőr módon történt, amilyen módon az országot vezetik a háttérben megbújó politikusok. Ráadásul csak olyan magukféle vevőt találtak. Nem sokat kell várni hogy kabarétréfa legyen az esetből, bár a nagy hasznot remélt károsultak nem fognak röhögni rajta.
wagabund
@Nemezis: meggyőztél...van az a pénz.
Dr. Felipe
Marhák, nem a Bélát, tarsoly elvtársat kell keresni. Már 10. napja menti ki a vagyont és üríti ki a villáját, önök meg a Bélával szarakodnak? Gyalázat.
papa.49
@Dr. Felipe: Mivel ez a pali ártatlan a bukásban persze hogy őt baxogatja a rendőrség, úgyse tud semmit érdemlegeset mondani, aki meg tudna ,,dalolni,, azt békén hagyják had ,,takarítson,,!!!
kikelet
@papa.49: Így van.A csőd bejelentése előtti napon-vasárnap,Tények műsor bemutatta,- egész nap ment az iratmegsemmisítő,és nagy fekete zsákokban,fekete autókkal pakoltak el. Innentől könnyű dumálniuk,hogy letartóztatnak,nyomoznak.Ami a fideszre terhelő lenne,már eltüntették.Ha őszinte lenne a vagyonelkobzás,akkor azonnal kimentek volna,és lefoglalják a lakást,kocsit egyebet,és lehet aludni a híd alatt családostól. Ezt az Orgován Bélát megvették kilóra,aztán,hogy ki ne derüljön mennyiért,majd egyszer csak eltűnik.Így megy ez mostanában.
papa.49
@kikelet: Pontosan így lesz csak még a Béluci nem tudja hogy már melegíti a sváb nyugdíjas a Merci motorját, vagy reszelik a golyóbist...
kisangyalom13
Kedveseim, miért nem a hátérben rejtőzködő ügyvédeknél jelentek meg a rendőrök?
zöldszem
"lap szerint a nagykátai rendőrkapitányság két járőre ment ki a férfi tápiósági házához, tíz percet töltöttek ott"
Minek mentek WC-re, vagy kávézni? Ő vitte csődbe a Quaestor-t?
Bezzeg Tarsolyhoz nem mentek!
micimacix
Miért kell egy hozzászóláshoz regisztrálni? Ez is elárul mindent, pl azt hogy ránk kíváncsiak, és nem a véleményünkre! Én a külügyet kérdezném meg arról, hogy hova mentették ki a vagyonukat és az épp mennyi összeg volt, nem e abba roskadt össze a Quaestor, hogy az összes közpénzt kivették! Apropó közpénz brókereknél, erre ki adott felhatalmazást a képviselőknek? Mi ez a közvagyont szerencsejátékra költik el? Miért nem állampapírokba fektették a közpénzt?
Desischado
@coni: Megfogalmaztad a lényeget. Erre megy ki az egész. De az érdekes valóban, hogy a rendőrség milyen gyors volt! Máskor bezzeg nem sietnek ennyire!
mariaberta
Na szegény. Azt hitte megfogta az Isten lábát, aztán felébredt és keze ügyében volt egy billi. A rendőrség pedig ez esetben milyen gyors volt. Ezt a szerencsétlent akarták megtenni bűnbaknak?
Ő lett volna a harmadik Joszip Tot és Kaja Ibrahim mellett?
kukac50
Tarsolyt azért is meg kellene büntetni,hogy ezzel a szerencsétlennel akarta elvitetni a balhét.
Toby
Ja. Megjelentek. És szépen, udvariasan megkérték, hogy ugyan legyen annyira jó ember és vigye el a balhét, majd segíteni fog polt és pintér !
nyanya001
Egy idős nő valakitől kapott valami utazási kedvezményes jegyet,
amikor elszállt a vonatról, már egy rendőrautó várta... és bevitték a rendőrségre, majd
feljelentést tettek ellene !
Ezt ma hallottam !
Okádékok !
bakegya
@micimacix: kereskedő(nyilvános)házakra költik a kézpénzt-én ezért kötném fel azt aki erre vállalkozik -borral kufárkodnak.Ennyit már bevallottak!-és kinek a borát terítik?
A kézpénzt nem tudták mire vélni-állították,de csakkk utólag-mert állítólag állampapírt vettek-de hát történetesen,véletlenül öngyilkos lett a pénzfelvét másnapján a külügyes ügyes pénzkezelője-Orbán elmagyarázhatná igazán a részleteket személyesen is-----túl sok nála ez az e féle üzemzavar!!!
bakegya
@Toby: SEGÍTENI FOG-ÁT A MÁSVILÁGRA!
kkalman
Addig, addig sikamikálnak, mígnem majd a Béla viszi, nem a győzelmi zászlót, hanem a balhét. Elvileg, vagy gyakorlatilag is ő most az igazgató.
wagabund
Azért az ítélkezés arculcsapása lenne, ha ez a szerencsétlen flótás ügye eljutna bírói szakba..a bíró úgyis kivágná az egész bagázst...

Remélem, az ügyészség valami huszadrangú bűnsegédi bűnrészesnek fogja tálalni, és nem küldik tovább...legalábbis röhögés nélkül...
Ennek a faszinak életében először lesz egy intellektuális tette, amit ő sem fog érteni...soha többé nem fog öltönyt felvenni...számára ez lesz a nagy tanulság.
bakegya
A Béla nyilván bement a MAGYAROK FIDESS-KÖRÖSZTÖS LOVAGI PARLAMENTBE ÉS önként feldobta magát-azt remélve ő is megússza VÁDALKUVAL-mit veszejthet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.