A következő másfél-két évben a jelenlegi növekedési pályán marad a magyar gazdaság – jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ferii
Vajon mitől növekedne?Szétverték a magyar ipart,a valaha világhírű mezőgazdaságot,hoztak egy csomó hülye törvényt,amitől még jobban gyengül a gazdaság.Marad a közmunka,ami semmilyen gazdasági növekedést nem hoz.
sentinel216
"Varga: marad növekedési pályán a magyar gazdaság"

Persze, növekedünk! Európa - Németország - kezdi kiheverni a gazdasági válságot, próbálják a tagországokat is kihúzni a kátyúból. Dagadt focivitéz és bandája - az elmúlt hetek történéseinek tükrében - még megpróbálja egyre mélyíteni a gödör alját, ahová magyar gazdaságot ásták, de a dagály - ami az EU gazdaságát megemeli - az alja szemetet is megemeli és partra hordja. A mentő övként kapott pénzeket már nem tudják milyen módon ellopni. Államosított, aztán kifosztott takarék szövetkezetek, magánkézre játszott bankok, kétes hírű bróker cégek pilótajátéka, kiskereskedő cégek helyzetbe hozása pénzmosodaként. A keményen dolgozó kisember meg csak tűr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.