Tarsoly Csabának és családjának máris szembe kell néznie néhány anyagi korlátozással – írta a Blikk.

Mindezt abból szűrték le, hogy míg eddig két felnőtt lányát egy Lexus volánja mögött látták, most egy Fordban utaztak. A Blikk fotósa látta, amint kihajtanak az ingatlan kapuján. A Ford oldalán egy debreceni autókölcsönző cég emblémája szerepelt.

A hatalmas luxusvilla úgy tűnik, üressé vált. Az utcában lakók szerint a Tarsoly házaspár őrizetbe vétele óta nem lakják az ingatlant, a gyerekek is elköltöztek onnan. A Quaestor-cégvezér és felesége, illetve a cég ügyvezetőjének előzetes letartóztatásával elvileg lehetőség nyílik a személyes és a cégen belüli vagyonok zár alá vételére, bár ahogy az korábban a hírekben már szerepelt, pédául a budai ingatlan egy lichtensteini bejegyzésű cég nevén van.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A dakota politikai ellenfelei már a gyanú árnyéka esetén számíthattak a bilincsre meg a vezetőszárra! Itt meg több mint egy hónapja tökölődnek, hogyan növeszthetnének hályogot az alattvalók szemére, és önthetnek ólmot a fülükbe. Pimasz módon eljátsszák a Kaya Ybrahim féle történetet, a szemünkbe röhögve, de olyan amatőr módon, hogy a Simlicska fetreng a röhögéstől, hogy milyen szerencsétlenek nyúlták le a szabadalmát. Ezekben ha lenne egy csöpp szeméremérzet, bevonulnának egy cellába, és magukra kattintanák a csak kívülről nyitható zárat, hogy többé ne is hallanánk felőlük és az összelopott vagyonukról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@pbalage: Nem érek rá nagyon. Ráadásul eléggé kifeküdtem a vírustól, vagy egy hétig fel se volt kedvem kelni. Kezdek a politikába is kissé belefáradni, túl sok már az aljasság minden téren. Az ország építése helyett újabban csak rombolásról olvasni. Tivoli meg annyit írt még, hogy kitiltották, de hogy miért, azt nem tudom.
Vizual
Mintha azt olvastam volna, hogy a bérelt autókat a reptérnél hagyták. Érthető. A Lexust eladták villám gyorsan, de ha nem akkor talán mégsem azokat hagyják gazdátlanul. A törvény előtt még nem tudják lefoglalni. Hacsak nem céges volt. De ezt nem olvastam. Az új törvény meg "FIDESZ" kivételével lesz érvényes. Az MSZP beleszaladt ebbe a pofonba. Már hiába kapkodnak.
TASzSz
@nezelodo: S mit szól majd mindehez Bástya Elvtárs?!
TASzSz
@szandokan: Valószínűleg több nick-je van és önmagát like-olta!!! Én is jártam / járok így itt! Többször kell IP-t váltani! Modem kikapcs..., majd néhány perc múlva be! Mintha áramszünet lenne...
szandokan
@TASzSz: Nekem egy IP-m van otthon, hiába kapcsolgatom a modemet. Egyedül a mobil interneteim segítenének, ha szükségem lenne rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.