Tarsoly Csabának és családjának máris szembe kell néznie néhány anyagi korlátozással – írta a Blikk.

Mindezt abból szűrték le, hogy míg eddig két felnőtt lányát egy Lexus volánja mögött látták, most egy Fordban utaztak. A Blikk fotósa látta, amint kihajtanak az ingatlan kapuján. A Ford oldalán egy debreceni autókölcsönző cég emblémája szerepelt.

A hatalmas luxusvilla úgy tűnik, üressé vált. Az utcában lakók szerint a Tarsoly házaspár őrizetbe vétele óta nem lakják az ingatlant, a gyerekek is elköltöztek onnan. A Quaestor-cégvezér és felesége, illetve a cég ügyvezetőjének előzetes letartóztatásával elvileg lehetőség nyílik a személyes és a cégen belüli vagyonok zár alá vételére, bár ahogy az korábban a hírekben már szerepelt, pédául a budai ingatlan egy lichtensteini bejegyzésű cég nevén van.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A dakota politikai ellenfelei már a gyanú árnyéka esetén számíthattak a bilincsre meg a vezetőszárra! Itt meg több mint egy hónapja tökölődnek, hogyan növeszthetnének hályogot az alattvalók szemére, és önthetnek ólmot a fülükbe. Pimasz módon eljátsszák a Kaya Ybrahim féle történetet, a szemünkbe röhögve, de olyan amatőr módon, hogy a Simlicska fetreng a röhögéstől, hogy milyen szerencsétlenek nyúlták le a szabadalmát. Ezekben ha lenne egy csöpp szeméremérzet, bevonulnának egy cellába, és magukra kattintanák a csak kívülről nyitható zárat, hogy többé ne is hallanánk felőlük és az összelopott vagyonukról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
A dakota politikai ellenfelei már a gyanú árnyéka esetén számíthattak a bilincsre meg a vezetőszárra! Itt meg több mint egy hónapja tökölődnek, hogyan növeszthetnének hályogot az alattvalók szemére, és önthetnek ólmot a fülükbe. Pimasz módon eljátsszák a Kaya Ybrahim féle történetet, a szemünkbe röhögve, de olyan amatőr módon, hogy a Simlicska fetreng a röhögéstől, hogy milyen szerencsétlenek nyúlták le a szabadalmát. Ezekben ha lenne egy csöpp szeméremérzet, bevonulnának egy cellába, és magukra kattintanák a csak kívülről nyitható zárat, hogy többé ne is hallanánk felőlük és az összelopott vagyonukról.
1magyar
Azzal azért mindenkori gazdagoknak, politikusoknak, kormánytagoknak, vezetőknek,min.elnököknek számolnia kell,hogy nem úgy és nem természetes halállal halhatnak meg örök anyagi jólétben.
Minden nem lehet büntetlenül megúszni.
wagabund
ne tessenek dobpergés közben tapsolni...ezek sosem fognak busszal-villanyossal járni...
mindig marad annyi pánz a szakajtó alján, hogy lehessen bérelni egy jobb autót.
...de ha valaki mégis reménykedne, hogy lesz eredménye a lefoglalásnak, álldogáljon türelmesen valamelyik ingyenkonyhánál...hátha..
1magyar
@wagabund: Na azért láttunk már karón varjút!
human
A hatóságok helyében figyelném, hogy mikor vesznek egy újabb luxusautót maguknak a tartalékokból.
human
@nezelodo: Ebből a botrányból is látszik, hogy Simicska nélkül nem tudják fenntartani a lenyúlás rendszerét, mert hülyék hozzá. Lesz itt még bedőlés és csak reménykedhetünk, hogy nem a Nemzeti Bank lesz a következő.
Toby
A saját lábukon álló, de közpénzre támaszkodó orbán-purdéktól mikor veszik el ?
gödörben
Lassan csak elkezdődik az elszámoltatás. Reménykedjünk, hogy az ország is lát belőle valamit.
human
@gödörben: Van mikor egy csatában hátra kel hagyni néhány katonát, hogy a sereg többi része visszavonulhasson. Azzal hogy beáldoztak egy deficites focicsapatot és a hozzá tartozó betonépítményt és pár autót messze nem a valódi vagyont sikerült lefoglalni. Valamiről le kellett mondaniuk, hogy a közvéleményt megtéveszthesse az ügyészség. Én akkor leszek elégedett, ha felderítik, hogy milyen offshore cégbe mentették ki a milliárdokat és természetesen Tarsolyt lecsukják legalább 5 évre. Igyekeztem nagyon reális lenni.
gödörben
@human: Egyetértek, de valahol el kell kezdeni. Lassan csak eljön az idő az elszámoltatásokra le és felmenőkig visszamenőleg is. Az offsor cégekből is be lehet szipkázni a pénzeket, legalább is Putyinnak sikerült, akkor itt miért ne lehetne meglépni? Valamikor csak eljutunk oda, hogy tükörbe mernek nézni a politikusok, jogászok bankárok stb., de erre még várni kell.
babp1982
Nekem az a véleményem,hogy ki fogják mosni Tarsolyt,ugyanis volt ideje a fidesz vezérekre terhelő bizonyítékokat eltüntetni,illetve olyan helyre menekíteni ahol nem találják meg. Amennyiben el akarnál ítélni,csak hipp hopp elővarázsol egyet és máris szabad lábon van. Ismerjük a történetet,vegyél be minél több politikust,lopj el milliárdokat,ne apró pénzt,és mindent meg úszhatsz.
human
@gödörben: Szeretnék én is olyan optimista lenni mint te. Talán lehet is majd normalizálni a jogállamot és a gazdaságpolitikát, de ahhoz a jobb oldali értelmiségnek is le kell vetnie magáról azokat, akik a nyakukra nőttek. Mert a jobb oldalon az a vélekedés, hogy lehet, hogy lopnak, de legalább az ő kutyájuk kölkei.
gödörben
@human: Akkor mindenki lophat. Ráadásul nem is igaz, mert az ország vagyonát mindenki viszi kifelé, aki hozzáfér egy kis morzsához, igaz narancsbarátok. Valakik már levakarhatnák hazánkról ezt a csürhét. Egyébként én nem hiszek a jobbik oldal sikerében sem, mert meglátásom szerint az az oldal sem a nép érdekeit akarja szolgálni, pedig itt már csak az segíthet. Szerintem.
human
@gödörben: Csak a választók zavarhatják el ezeket. Nekünk magyaroknak nagyon más a mentalitásunk, mint a történelmileg demokratikus országoknak. Egy francia ismerősöm azt mondta, hogy náluk már azért is az utcára vonulnak az emberek, ha mondjuk az étkezési utalványokat szüntetik meg. Itt meg az sem veri ki a biztosítékot, hogy Orbán maga jelentette ki, hogy le akarja váltani a demokráciát.
m.macskosz
@1magyar: ...nyugtával...
Ezek rohadtul dörzsöltek, ha a saját ótvaros valagukról van szó!
m.macskosz
@gödörben: "Reménykedjünk, hogy az ország is lát belőle valamit."
"Ábrándozás az élet megrontója, ..."
pbalage
a Lexusról jut eszembe: szandokan annyira szégyelli a fideszt, hogy már nem is jön?
tivoli meg ki lett tiltva, de azt nem tudom, hogy mi történt, mostanában lemaradok az eseményekről.
zöldszem
@pbalage: Mert az utóbbi időben, ágyban párnák közt vagy!:))
nezelodo
Tarsolyt csak addig fogják puhítani, amíg nem lesznek biztosak abban, hogy nem jár el a szája. Majd elhúzzák tíz évig, igyekeznek rettegésben tartani, aztán kap egy Népfront fegyelmit, amikor már senki sem emlékszik miért folyik az eljárás, ugyanúgy mint a Princz Gábor esetében. A két dologban, csak a legfontosabb szereplő a pénz és a tolvaj közös.
zöldszem
Elvették? A bérelt autót, meg a repülőtéren hagyták. Végül is, a kimenekített vagyonból az új hazában tudnak venni újat.
pbalage
@zöldszem: alig várom hogy ágyban, párnák közt legyek, de éppen járólapozok, olyan izomlázam van alig bírok megmozdulni.
(már lassan az entert ütögető kisujjamon is bicepsz fejlődik ki)
bakegya
-és a zárolt vagyont,ki veszi meg?-na ki?-ne hülyítsük már egymást-vicctorka!
TORKONRAGADHATNÁ MÁR A MAGYAROK ISTENNYILÁJÁT A MEGVÁLTÓ!
magyarbakancs
Két-három hét alatt mindent kilehet menekíteni.
Idő és haverság segített.
A mostani kormány,és parlamenti kapkodás annyit ér min: tarkón lőttnek a ragtapasz.
pbalage
@zöldszem: köszönöm, ez szép is lenne, de asszem most valami ilyesmi fog kijönni belőle:
img.izismile.com/img/img5/20120126/640/cargo_ship_rena_640_06.jpg
kétmagyar
Nem múlt el munka és eredmény nélkül az a 2-3 hét.
Fradigege
Most aztán békávézhatnak. A sok aljanép között. Ki lesznek szolgáltatva mások fingjának az elszívásához. Aput pedig bezárják 1 év 2 hónapra, mert fehér galléros.
volvós
Ez ügyben volt minap egy riport lézerjanival...
A következöket mondta többek között:
- Minden politikusnak el KELL számolnia a vagyonával !!
Na , janika ! Akkor kezdheted a 10 éves kisfiad
60 milliós házával, amit vettél neki !!
De ne kezd Te is azzal, hogy " szülöi segítséggel ",
meg a feleséged " spórolt " vagyonkájából vetted
Nagyon jó lenne már rendet tenni ebben az országban !
soljanka
@Fradigege: Abban biztos lehetsz, hogy nem fognak BKV-zni. Van ott annyi pénz, hogy bárhol új életet kezdhetnek. Tarsoly és a felesége addig nem is fog semmit mondani, amíg a gyerekeik nincsenek biztobságban.
gödörben
@human: Itt már semmi nem veri ki a biztosítékot. Mikor nyiltan megmondják, hogy lopnak csalnak pilóta játékoznak és ezt orbán rendeli el, akkor mit akarunk? Jelenleg szerintem a dolgozó réteg küzd a túlélésért, és azt akarja, hogy hagyják békén. Nem látja, hogy ez a békénhagyás csak időszakos, mivel a közmunkás kell és ennek alá van rendelve a munka a megélhetés. Elöbb utóbb mindenkire sorkerül. Az eltartottak pedig még jól vannk a mi pénzünkön, de már hízik a békétlenkedő réteg.
Bercifiu
@magyarbakancs: Mint kopasz puncin egy szál szőr.
bakegya
@nezelodo: a Princnek@zöldszem: által küldött hajónál,csakkk két osztállyal kisebb van-itt őrzik tőlem nem messze télen,nyáron pedig mellettem.@gödörben: igaza van-sajnos.
KERKA
Nagy bukás lehet Lexus után egy szar Forddal furikázni. Az is bérelt. Ezt viszont még időben és ügyesen csinálták:

"bár ahogy az korábban a hírekben már szerepelt, pédául a budai ingatlan egy lichtensteini bejegyzésű cég nevén van."
nezelodo
bakegya
És az Alkotóházat jól őrizték-e, ha már a Kisherceg hajója olyan biztonságban van?
Január
@KERKA: Egyszer fenn, egyszer lenn.
Sokkal kisebb csalásokért letöltendő börtön büntit kaptak mások. Igaz valahogy itt sem volt vagyon, de a gyerekek nem jártak rosszul.
ferii
A vagyonelkobzásról szóló álszent nyilatkozathoz csak annyit, egyiknek sincs vagyona!Tiszta röhej,nem?
namihami
Ketten egy autóval?
Tessék mondani, mi van, ha nem ugyanott van dolguk?
Nem kellett volna egy Lexus helyett legalább két Fordot a s..gük alá tenni? Most vehetik a drága BKV jegyet vagy bérletre váltanak. Legalább is az egyik.
KERKA
@ferii: Pontosan! MIt akar a Rogán elvenni tőlük? hiszen már régen kimentették innen. Legfeljebb az Orgován Bélát perelhetné:)) Tiszta röhej.
bakegya
@nezelodo: az is a gyerekei,volt neje és a rokonok nyakába varrta nem csakkk a saját vagyont is-ezen a környéken is lehetne komoly leltárt csinálni-de ki vállalhatná fel.
Egy helyi gazdának -pl.tarra vágták több hektár erdeit amit a szüleitől örökölt a kárpótlásba-most maga az erdőfelügyelő ajánlotta neki ha jót akar magának irassa a nevére egy hajléktalannak,mert különben a gatyája is rámehet az újratelepítéssel!!!
ÉPPEN MINT A TARSOLYOS -VICCTOR JÖZMUNKÁSRA BÍZTA A JÓHISZEMŰ KISBEFEKTETŐK NEMLÉTEZŐ ÉRTÉKPAPÍRJAIT ÉS MEGTAKARÍTÁSAIT!!!
nezelodo
"namihami
Ketten egy autóval?"
Néhány éve az egyetemista gyerekemmel araszoltunk a városban férjhez menő korú autónkkal, amikor felkiáltott a minket megelőző autóra mutogatva, ilyennel járnak az egyetemen a HÖKÖS-ök. Egy méregdrága Lexus volt, akkoriban ritkán láttunk vidéken még olyant.
KERKA
@Január: 14.08 Egy ajándékozási szerződéssel minden vagyoni eredetű tárgy átruházható bárkire, nincs az a bíróság, amelyik azt megtámadhatná. Egy jó ügyvéd kérdése az egész.
Az ajándékozási szerződés biztosabb, mint az öröklés:))
Január
@KERKA: Igen és családban marad. ... és emelt fővel, mosolyogva lehet megjelenni az úri társaságban... közben pedig mindenki tudja, hogy milyet "sikítottak".
mariaberta
Bánatba rogytam! úgy sajnálom őket és most BKKV-val fognak utazni?
Desischado
@human: A számból vetted ki a szót. Nekem is ez a véleményem. Nemhiába ellett két hétig várni a letartóztatással! Két hét bőven elég volt tarsolynak a nyomok és a vagyon eltüntetésére! És szerintem a kormány azért várt eddig, mert ők is vastagon benne vannak!
human
@Desischado: Én ennél is tovább mennék. Több mint egy éve a túlélésre játszhatott Tarsoly, de már az állami vásárlások sem tudták megmenteni.
Cicamama55
Ez egy látszólagos, paraszt vakító lépés ! Sokkal nagyobb csapás az, ha egy bérből és keresetből élő családnak hó végén 3.000 forintos váratlan kiadása lesz...
bakegya
@Cicamama55: ez itt a valódi probléma-és az hogy a teknős-mészárló páros röhögve zavartalanul ,állampénzen röpköd,mint gólyafos a levegőben,most már BOEINGON, 100-tagu tolvajpereputtyal,olajat vásárolgatva, most éppen AZ ILLIBERÁL KAZAHSZTÁNBA ,ahol virágcsokorral köszöntötték.De a magyar nyugdíjas érje be kb 40-évnyi robot után 1000-1500-Ft havi emeléssel,a fél ország pedig közmunkán senyvedjen-végzettségtől függetlenül.De-TIBORC-RASIKA VÍGAN FÉNYSZENNYEZHET a városok ,falvak adósságmilliárdjaiból...ANIKÓKA1...VÍGAN ZÚZHAT PATAKON A ZATILLÁVAL a többtalpalattnyi földjeink elbitorlásán,MÉSZÁROS-FŐCSÖVES SZÉTBAXHATJA A GELLÉRHEGYET IS,lézer kitalálhat még hetvenhét féle adót,Aaz adóhivatal azt korrumpálhat akit akar,még amerikában is.ENDIKE ÉS HABLATY ÁRPIKA VÍGAN SZERENCSEJÁTÉKOLGATHAT adóelendedéssel,klárika is azzal etetheti a gyuribácsikáját az árok szélén,a magyar foci akadémikuss szinten virágzik fel DE CSAKKK FELCSUTIN-aztán alcsutton már el is virágzik.A KERESZTESEK TÉRDEPELTETHETIK AZT IS AKINEK NINCS RÁ ANDUNGJA...csakkk törvényesen,higgyen tüntessen aki akar!!!POLT ÚR PARÁDÉZHAT A RÉGI ISKOLÁJÁBAN...se nem lát senem hall ,...ROGGYANT TÓNI KÖPKÖDHET A PARLAMENTBEN ARRA AKINEK NEM TETSZIK A LOPKOVIC MAFFIA...a média állandó katasztrófákkal riogathat-csakkk nehogy tüntethessen a magyar akinek még élni volna kedve és nem a vonat alatt vagy pintér sanya ölelésében szeretné még túlélni ezt az orbán teknős féle maffiózók sikereit.STB
Az egyetlen kivétel az a SIMICSKA LALA...na az legalább KIÁLLTde csakkk MAGÁÉRT-és IGAZAT MONDOTT!!!
szaboria1
Tegnap még nem volt az ügyészségi felsorolásban autó a kocsiktól már előbb megvállalhattak csak ingatlant foglaltak le.
kétmagyar
A narancsmaffia folytonosan hazudozik quaestor ügyben: Kiderült, hogy a mutyivezér válaszlevel korábban született meg mint Tarsolynak az a levele amiree válaszolt!!??
szandokan
@pbalage: Nem érek rá nagyon. Ráadásul eléggé kifeküdtem a vírustól, vagy egy hétig fel se volt kedvem kelni. Kezdek a politikába is kissé belefáradni, túl sok már az aljasság minden téren. Az ország építése helyett újabban csak rombolásról olvasni. Tivoli meg annyit írt még, hogy kitiltották, de hogy miért, azt nem tudom.
Vizual
Mintha azt olvastam volna, hogy a bérelt autókat a reptérnél hagyták. Érthető. A Lexust eladták villám gyorsan, de ha nem akkor talán mégsem azokat hagyják gazdátlanul. A törvény előtt még nem tudják lefoglalni. Hacsak nem céges volt. De ezt nem olvastam. Az új törvény meg "FIDESZ" kivételével lesz érvényes. Az MSZP beleszaladt ebbe a pofonba. Már hiába kapkodnak.
TASzSz
@nezelodo: S mit szól majd mindehez Bástya Elvtárs?!
TASzSz
@szandokan: Valószínűleg több nick-je van és önmagát like-olta!!! Én is jártam / járok így itt! Többször kell IP-t váltani! Modem kikapcs..., majd néhány perc múlva be! Mintha áramszünet lenne...
szandokan
@TASzSz: Nekem egy IP-m van otthon, hiába kapcsolgatom a modemet. Egyedül a mobil interneteim segítenének, ha szükségem lenne rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.