Bár az utóbbi időben látványosan megromlott Simicska Lajos és Orbán Viktor barátsága, a Miniszterelnökség uniós roadshow-ját még mindig a MAHIR kiállítás Kft.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Beny@lnak a Simicskának, hogy maradjon csendben... Aljasok !!
karma1
@volvós: Vagy csak siman felnek tole, mert rajottek, hogy megiscsak o az esz es az asz...Tudod, ez eleg ciki... Eloszor nem nyilvanosan kikerni maganak (orbannak), hogy Simicska igy beszel rola, aztan megis kiszorni Simicskat a pixisbol, kirugni a KOZGEP-et, leallitani a Simicskaval kapcsolatos vallalkozasokat, csak hogy ne legyen bevetele, aztan most megis az O cegevel csinaltatni egy ilyen roadshow-t... Hat ehhez olyan csigasag kell, hogy az nem igaz!...Vagy egyszeruen csak elsiklottak veletlenul a cegtulajdonos szemelye folott, es veletlenul adtak nekik a megbizast? Ki tudja most mar, mi az igazsag?
Clavigo
-Kicsit beccarhatott a g..ci "Társadalmi Kapcsolat."...
wagabund
lári fári...
holló a hollónak nem vájja ki a szemét...pláne ilyen jól jövedelmező régi barátságot nem tesz tönkre értelmes ember...és ezek azok...értelmes, okos emberek, akik csak a népet hülyítik...mikor mennyire kell.. korai volt a káröröm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.