Kétéves mélypontra került a kormányoldalba vetett bizalom – derül ki a HVG e heti számában megjelent Medián-felmérésből.

A Fidesz támogatóinak aránya februárról márciusra 3 százalékponttal, 27-ről 24 százalékra csökkent a teljes népesség körében. A lap megemlíti, hogy mindez a tavalyi 36 százalékos támogatás után azt jelenti, hogy a választók egyharmada elpártolt tőlük. 

Az ellenzéki pártoknak azonban mindez nem hozta el a fellendülést, ugyanis egyelőre nem tudtak számottevő tőkét kovácsolni mindebből, egyedüli kivétel talán a lassan emelkedő DK.

A pártpreferenciával nem rendelkezők aránya legutóbb éppen két éve, 2013 márciusában volt olyan magas, mint most (37 százalék).

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Egy fél év múlva, már csak a kormánytagok, meg a képviselők szavaznának erre a szemét bandára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Ha ez igaz még álmom is szebb lesz. Csak így tovább FIUK. Vasárnapi bolt bezárás, bróker botrány, adócsalás. És mi drága baloldalunk még ezekkel a lehetőségekkel sem tudja szétroppantani ezt a gennyes bandát.
bundi
@Bercifiu: és...ennek ellenére 2018-ig űk vannak a hatalmon a bebetonozott emberkéik meg még tovább...
kkalman
A kómában leledző ellenzék vajon mit csinál, hogy a magas labdákat sem tudja leütni? Ezek annyira bénák, hogy megérdemelnék, hogy még hosszú ideig ne kerüljenek a hatalom közelébe se. De akkor ki vezesse az országot?
puki
Ne izguljatok, úgyis nyerni fognak.
Profin csalnak, meg rengeteg birka van az országban.
Juhász István
Sokan vannak, akik az ÖRDÖGGEL is összeállnának, csak ne a fityis legyen a spiccen...Ha jól számolok, az én szavazatom sem fog mellettük állni. Ja igen... akkor kire szavazzak majd??? Hiszen, ha lenne egy ütőképes baloldali párt nem is lenne kérdés, de MOST HOL VAN ILYEN ??? Igaz, anno az LMP is hirtelen csapódott a paletta közepére, és lásd, bekerült a Házba. Remélem, addigra előkerül egy, ma még nem is létező párt, és máris eggyel több szavazatuk lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.