Semjén Zsolt elképesztőket nyilatkozott: többek közt arról beszélt, a Baszódjál meg KDNP! című dal azt jelenti, hogy támadják őket, tehát jó úton járnak. Szerinte a dal írója mögött "nyilván érdekcsoport áll", ami a "szabad vasárnap" miatt indítana támadást a kormány és a kereszténység ellen – olvasható a Mandinernek adott interjújában.

Semjén: A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere

A politikus a vasárnapi zárva tartásról azt is mondta:

A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere.

Arra a felvetésre, hogy az intézkedést a családok érdekére hivatkozva hozták, de pont, hogy csak a családi boltok nyithatnak ki ilyenkor, azt válaszolta:

A család a családi boltban együtt van vasárnap. A cél tehát megvalósul.

Egyébként Semjén véleménye, hogy a "legádázabb ellenségeiknek" is el kell ismerniük, a KDNP ugyanazt mondja. Volt az 1989-es programjukból, ami már egy-két év alatt megvalósult, de akadt, amire egy egész évtizedet vagy többet kellett várni. 

Mi viszont az örökkévalóságnak dolgozunk, tudunk várni pár évet.

- tette hozzá a KDNP elnöke. És biztos benne, hogy a "szabad vasárnapot" a többség idővel támogatni fogja.

Semjént a hobbijáról, a vadászatról is kérdezték, amire azt felelte, az nem szórakozás, hanem szenvedély, ami "az ember antropológiai természetéből" fakad, akárcsak a szerelem. Szerinte mivel már nincsenek nagy ragadozók, a természet rendjét csak a fenntartható vadászat tudja biztosítani. Egyébként úgy gondolja, az állatok nem jutnak a mennyországba.

A KDNP-re visszatérve azt tagadta, hogy bekúsztak volna a Fidesz hátán:

Az emberek a Fidesz-KDNP szövetségre szavaztak. Hat választást nyertünk egymás után. Ez a pártszövetség a magyar, sőt, az európai politikatörténet legsikeresebb politikai konstrukciója.

Semjén azt is hozzáfűzte, a Fidesz "bölcsen" felismerte a KDNP értékét, az események pedig őket igazolták.

A KDNP-s politikus nem akar támogatottság nélküli "hitbuzgalmi egylet elnöke lenni", de olyan néppárté sem, amely nem mer kiállni az egyházi keresztény értékekért.

Mi semmit sem kényszerülünk feladni és mégis minden célunkat elértük. A Fidesz-KDNP szövetség az igazság-többség problémájára a megoldás.

A KDNP-elnök azt is elárulta, az érzelmi és a személyes életcélja is az, hogy a kormányzati ciklus végére meglegyen az egymillió új magyar állampolgár honosítása.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Zsótikám! A hülyék nem azért szavaztak rátok, hogy törvénnyel szabjátok meg, a nép szokásait. Legközelebbi törvényjavaslatotokban szabályozzátok, hogy ki mikor mehet a WC re.
Idióták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@gibgab: Ez nagyon találó kép, köszi, hogy felraktad!
kata53
@nem: OKÉ NEM EMBER! DE ROHADT SOKAT ÁRT!
mariaberta
@nyanya001: Szegény Jézus, még ő is lekínlódja magát a keresztről és kacsázva elszalad.
simmering73
Te viszont nem lettél egy sikertörténet. Egy senki vagy és az is maradsz.
dr lópicigáspár
Most aztán jól megy a "mekiseknek". Ma, vasárnap láttuk, hogy a "mekik" előtt autók százai álltak, de nem is akármilyenek. Drágábbnál drágább járgányokban ültek a hambit zabálni akaró újgazdagok...
Szerintem semjénéket lezsírozták a mekitulajok... :)
Levendula
semjén! Ha rosszul lesz valaki a családodban, akkor remélem nem fognak az ORVOSOK vasárnap dolgozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.