Azt nem lehet mondani, hogy csütörtökön Orbán Viktort ugyanolyan lelkesedéssel fogadták volna tapolcai kampánykörútján, mint néhány évvel ezelőtt bármerre az országban.

A Youtube-ra felkerült videón látszik, hogy a miniszterelnök beszédét az emberek szó szerint széttrollkodták. Felháborodott bekiabálások, lökdösődés, igazi káosz kísérte az eseményt, mindenki ki akarta fejezni saját véleményét, amely "nyilvánvalóan más ", mint Orbánéké. Volt olyan is, aki szerint ez a kormány ötmillió nyomorult és néhány száz hűbéres rendszerét építette ki.

Az is kiderül a felvételről, hogy Borbély József, az Apostoli Magyar Királyság kormányzója elcsodálkozott azon, hogy a kormányfő egyáltalán Tapolcára mert menni, szerinte ő már rég lemondott a városról. Egyébként az esemény hangosítását is a kormányzó – egyben képviselőjelölt – intézte, aki azt is elárulta, mit tenne, ha rá szavaznának. Többek közt amnesztiát adna Orbán Viktornak.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
A fiatalember szó nélkül csak felemelte a kezében lévő papirt...és erre mit kapott: agressziv, mocskolódó "beszólásokat" és lökdösést. Ebből is látszik a Fidesz mindenkit, aki nincs vele azonos véleményen, erőből lenyomja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Volt dulakodás is mikor a két pasi észre vette , hogy filmezik abban hagyták .www.hir24.hu/belfold/2015/04/09/igy-vertek-a-tuntetot-orban-beszede-alatt/ Szerintem a testőrséhez tartoztak .
eszegfu
A fiatalember szó nélkül csak felemelte a kezében lévő papirt...és erre mit kapott: agressziv, mocskolódó "beszólásokat" és lökdösést. Ebből is látszik a Fidesz mindenkit, aki nincs vele azonos véleményen, erőből lenyomja!
coni
@eszegfu 08:46:
Pontosan. Közben Orbán mondta, hogy demokrácia van mindenkinek joga van tiltakozni, tönkre tenni a napját.
Ráadásul a srácnak ellentétben a sameszokkal kulturált megjelenése volt, bizonyára normálisan fogalmazta meg a mondandóját (nem g@cizik mint a koleszosok).
eszegfu
@coni: Engem is a kulturált, csendes megjelenése "fogott meg". A mondandóját -- szerintem -- senki sem tudta elolvasni... lehet, hogy "éltette" O.V-t... még akkor sem szólt vissza, amikor az egyik "fidesztszerető" kikapta kezéből a papirt. Nagyon remélem: lesz böjtje ennek vasárnap a választáson!
magyarbakancs
Teljesen mindegy,hogy mit mond.
Egy-két hónap múlva úgyis meg változtatja a véleményét.
Ahogy érdeke,és politikai széljárás diktálja.
lópicigáspár
Rá vettem magam, hogy végignézzem a videjót!! 30% sajtó, 60% TEK, 10% narancsköd! és így igaz, aki nincs velünk az ellenünk van. Nagy itt a baj!! :-(
Aki Én
Van abban valami bájos, ahogy beszól a tüntetőknek. Nagyon nem bírja a kritikát, és még bölcsen hallgatni sem tud. Nem tudott mit kezdeni az ellene tüntető tömeg közelségével. Persze aki kritizálni meri, azt meg eltapossák. Minden esetre a beszédében benne volt a buktára való felkészülés. Ezután lehet majd mondani, hogy mondtam, hogy ez nekünk nem is fontos. Európa legerősebb kormánya??? Ez vicces volt. Talán volt már olyan a történelemben, hogy egy pártra 27 % voksolt... Olyan viszont nem, hogy ez kétharmad legyen. Remélem vasárnap kiderül, hogy már a személyes ,,vonzereje" sem a régi. Ha véletlenül nyernének (az nem lesz véletlen), akkor nagyon nagy lesz az arca, annak ellenére, hogy ez nem is fontos. Remélem ezt nem látjuk majd.
Ilyenkor mindig eszembe jut a '88 környéki fiatal orbán. Akkor pont a másik oldalon állt, és a mai tüntetőknél jóval nagyobb volt a hangja.

www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
Hellcat
Elég sokmindent elárul ez a videó...
eszegfu
@Aki Én: Utolsó mondatodhoz... pontosan azt mondja, amit ma az ellenzéknek kellene mondania a Fideszre és O.V-ra! Nem gondoltam volna, hogy majdnem 30 év után ugyanoda jutunk, ahol voltunk! Azt meg végképpen nem, hogy O.V. ekkora változáson megy majd keresztül: vagyis "szembeköpi" saját magát!
eszegfu
@nyanya001: Már bocs., de én itt a pucsitáson kivül mintha gnómnak is látnám...valahogy alulról fotózhatták, mert az egész teste mintha "tömöritve" lenne...nekem ijesztő.
pbalage
@nyanya001: na ennek is kondenzcsíkos lett a bugyija, majd rejtegetheti odahaza.
bakegya
Na végre,Tapolcán már belefojtották a szót!
DE ÉN AZT VÁROM MIKOR TÉRDENÁLLVA KÖNYÖRÖG-AZ ÉLETÉÉRT...
@nyanya001: DDDDDDD-kiváló kordokumentum!
Desischado
Nagyon tanulságos volt a videó. engem is elsősorban annak a fiatalembernek a kultúrált viselkedése volt nagyon szimpatikus, az, hogy a mocskolódásokra sem reagált. Nyilván nem akart "le ereszkedni" a csürhe mocskolódásához. És azért mondom őket csürhének, mert ilyen viselkedés nem érdemel egyebet. És akkor még finom voltam! Remélem, hétfőn orbánnak nem lesz akkora arca! Hajrá, Tapolca!
bakegya
@eszegfu: egészséges lelkületü emberek számára az az erőszak ijesztő amivel ez a hétpróbás fellép és kikerülhetetlenné tette nem csakkk saját magát de magát azt a VEGZÁLÓ KIREKESZTŐ MAGATARTÁST AMIVEL RÁNKTELEPÍTETTE A 2/3-as URIZÁLÓ FIDESS NYIKHAJAIT,OLIGARHA CSALÁDJÁT,MÉSZÁROSAIT, AKIKKEL KIFOSZTJA, ELADÓSÍTJA AZ ORSZÁGUNK ÉS VISSZABÚTOROZNAK BENNÜNKET AZ OROSZBARÁT DIKTATÚRÁBA!!!
aremy
@nyanya001: a kép nagyon jó csak hiányoznak hátulról az éltető címeresek.
karma1
@nyanya001: Ne haragudj, dehat pont ez a poz illik a s@ggnyalashoz, nem?
dömdödöm
végre valakik ki mertek állni és beszólni neki . 20 éve hallgatjuk a népkábító hüje dumáját
már unalmas . :-(((((((((((((((((((((((
papa.49
@nyanya001: 10:57. re Hogyan néz ki hát úgy mint a ,,nyakánál megkötött telefosott zokni,,!!!
papa.49
@pbalage: Az asszony majd kimossa, ezt a xart, amiben mi most élünk, együtt alkották...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.