Időközi választáson szavazza meg Tapolca a környéket képviselő, betegségben elhunyt Lasztovicza Jenő utódját. Az Origo a környéket járja, hogy megtudja, mit gondolnak a helybeliek a jelöltekről, az esélyekről és a szavazás végkimeneteléről. Révfülöpön kezdtünk.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Minden csak attol fugg, hogy mennyien mennek el szavazni... Ha mar elore negativan legyintenek egy szavazasra, akkor azt valoban megette a fene...

SOHA NE ADD FEL, AZ UTOLSO PERCBEN IS TORTENHET CSODA!!!
bakegya
Egy századra való fidess-kutyaguminak Révfülöpön nyírják a kastélykertjükben a pázsitot-feketén,de közmunkában is.ENNYI ITT A LASZTOVICÁS MUNKAHELYTEREMTÉS.Itt terpesztették nyóc évig a g...vicctor és haveri köre a fidess-villában (mint pártüdülőben)a "3x8" órás munkanapjaikat-lábtengó-vizipóló-gyeplabda-meg minden ami kerek a ZORBÁNNAK.ITT IS VAN FIDESSZŐLŐ... Öt helyi vállalkozó szolgáltat aranyárban a községben(számlamentesen-lehetőleg)A DOBGÉPET ITT JÚNIUSTÓL SZEPTEMBERIG LÖKI KI A MENÁLIS IDEGRENDSZERÉT A LAKÓSSÁGNAK HAJNALI NÉGYIG-FÜLDUGÓVAL LEHET ALDNI!-ezt jól mondja a kocsmárosné..A fiatalok elvándorolva-a tej ,kenyér sehol az országban nem olyan drága mint itt,a hegyi és kültetületi utakra sose lesz pénz,de MINDEN ÉVBEN pénzért átúszhatja aki akarja a Balatont -a parti sávot a strandokon kívül megközelíteni nem lehet,mert a kemping és anyomorból ide vándorló polgárság foglalja be. A méregdrága luxuskikötőmester és a tóth biznisze egy önkormányzati szemétlerakóval az oldalán.
Egyébiránt árad a közöny a közügyek iránt-már az önkormányzatot is átszavaztatták a kálomista-orbánbarát falujába Kővágóőrsre.iTT A PINCÉKRE IS VAN INGATLANADÓ 745/MÉTERNÉGYZET-ITT elég volt egyetlen saját szavazat,saját magára a fidesses közmunkavezénylőre...itt nem működik semmi-csakkk a PANORÁMA.
Hajrá Tapolca-A KÓRHÁZAT VISSZA!!!a HONVÉDSÉGET VISSZA-A LOMIS PIAC IS JOBB HA MARAD...orbán takarodj,QESZTORBÁN NÉLKÜL BIZTOS HOGY JOBB LESZ,főleg ha a peny,teszkó,aldy-és a lídl marad...DDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.