Csepreghy Nándor mellébeszél és hazudik, az unió által küldött ellenőrző bizottság kizárólag 2013-as projektek miatt függesztette fel a támogatást – ezt Varju László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azzal kapcsolatban, hogy 700 milliárd forintnyi támogatást függesztett fel az Európai Unió.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
9 ezer milliárdot várnak ,ebből buktak 700 milliárdot .
Marad 8300 milliárd .
coni
@dömdödöm: Addig amíg nem tisztázzák (4x-es túlárazást nehéz lesz) nem fogják folyósítani a többi pénzt sem, és sok az éhes száj...
Szomorú, hogy az oligarchákat jobban zavarja mint a azembereket, mert ők nem érzik sajátjuknak csak ami a zsebükben van és nem azt ami a zsebükben lehetne.
eugen4402
@dömdödöm: Biztos, hogy marad? Nem szeretnék vészmadárnak tűnni, de mintha Brüsszelben kezdenének gyanút fogni a pénzügyesek...
Hellcat
Hát ez a fideszes hazugság se volt talpon túl sokáig...Ilyenkor azért rossz lehet szegény fideszhíveknek rájönni, hogy ennyire kib@szottul hülyének nézi őket a kormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.