Kábítószer-árusítással gyanúsított férfit vett őrizetbe a rendőrség Érpatakon – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a 34 éves gyanúsított információik szerint környékbelieknek, köztük fiatalkorúaknak is árulta a drogot.

A nyíregyházi rendőrkapitányság élet- és ifjúságvédelmi alosztályának nyomozói múlt péntek este bűnügyi információk alapján tartottak házkutatást a férfi lakóhelyén, egy érpataki családi házban, ahol – a gyorsteszt szerint – új pszichoaktív anyagot foglaltak le, amelyet szakértők vizsgálnak.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Csak talán nem a pitykés mellényes, libatollas kalpagos, habzó pofával buzizó polgármester birodalmában történt ez a bűneset?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Én megetetném vele az összeset egyszerre !
sentinel216
Csak talán nem a pitykés mellényes, libatollas kalpagos, habzó pofával buzizó polgármester birodalmában történt ez a bűneset?
papa.49
@sentinel216: Megelőztél nekem is ez ugrott be elsőre, de pont ott történt!!!
A ,,terjesztőnek,, lehet engedélye volt a polgitól???
sentinel216
@papa.49: Most akkor szétesik a "Hiszek egy Istenben ..." hortysta szellemű alattvalói birodalom tisztaságának mítosza?
karma1
Ime, az elo pelda, mire kepes a Jobbik, ha o kerul a polgarmesteri szekbe?
Szerintem ez varhato volt: orosz ur keptelen odafigyelni az alvilagra, amikor o babukat akasztgat, performanszokat csinal, es kovet toret a kozmunkasokkal...

Ne mondjatok ma', hogy a bunozokre is neki kene figyelni,: mire szolgal akkor a sintersanya gengje???
papa.49
@sentinel216: Tudod az hogy ők még az imákat is ,,kisajátítják,, a saját piszkos csaló létük igazolására az felháborító!!!
Az ő szájukból ez nem ima hanem gyalázat!!!
Nem vagyok nagyon vallásos, de kereszténynek érzem magam és nem tudom elfogadni!!!
Ők semmi másban nem hisznek csak a hatalomban, és az abból eredő pénzben!!!
karma1
@papa.49: Viszont a penz a leggyorsabban a drogkereskedelembol jon be (na meg a legtobb is!), hol itt a problema?...:o))
papa.49
@karma1: Jól látod, azt meg már megtanulták a rosszabbikosok is a pénznek nincs szaga, főleg ha elég sok van belőle...
karma1
@papa.49: Kepzeld el a szitut: hat kegytargyakbol sose tudna meggazdagodni, ugyebar? Es tudod, a rosszabbik tagsaga eltalaban elkotelezett fegyverbuzikbol, macsokbol all, tehat a kovetkezo lepes (hir az MTI-ben): Erpatakon mar a 18 even aluliak is tudnak fegyvert vasarolni!...

Ahogy ezt a hulye oroszt elnezem, oromeben meg az ISIS-hoz is csatlakozik majd, csak hogy csinaljon valami maradandot a "rosszabbik" neveben (juj, ez nagyon teccik nekem...:o))))
m.macskosz
@karma1: olajszőkepintérsanya most tesztelteti az új traffipaxokat.
Ma láttam egyet. Csak az egyik sávot foglalták el...mert korrektek akartak lenni..:)
Egyébként az ötlettel egyetértek:
piásan, drogosan és gyorshajtóként semmi keresnivalója nincs a közutakon senkinek!
..de 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárknt se!
.
.
.Ja, és akit a csúcsmodell traffi elcsíp, ne hivatkozhassék a mentelmi jogára!!!
papa.49
@karma1: Előre kell bocsájtanom utáltam a katonaságot, hiszen azért nem maradtam bent '70. ben a seregben, de lemerném fogadni a maratoni futás idejét bőven megjavítanák a palik ha egyszer a szemben állóknak is van fegyverük, és már célba is vették őket... Ezek a palik nem nőttek fel teljesen, talán kipróbálhatnák magukat az igazi harcban is, de gyávák csak itthon tudnak ,,masírozni,meg bokázni,, !!!
Egyáltalán hogyan lett ez a pali polgi. hiszen volt elég ügye ami szerintem kizárná hogy polgármester lehessen...
karma1
@papa.49: Isten es orban utjai kifurkeszhetetlenek...Hogy engedhettek meg, hogy a Quaestor elere kinevezzek a bunozo orgovant, meg ha csak nevlegesen is? Ezek a dolgok azt jelentik, hogy a fideSS szamara nincs semmifele moralis ertek, nincs hatara semminek, es meghalt az igazsag is...
sentinel216
@papa.49: Elveim szerint a vallás, vagy bármely "...izmus" (katolicizmus, kommunizmus, liberalizmus stb...) mögött emberek állnak. Emberek találták ki és emberek használják jóra, vagy rosszra. Az ideológia elnevezése csak cimke, amit aztán lehet éltetni, vagy szidni, de minden dogma mögött az emberi jóság,vagy gyarlóság lapul.
papa.49
@sentinel216: Ahogy mondod...De ez nem jelenti azt hogy minden időmet a templomban töltöm, nem ismertem néhány ,,igazi lelkipásztort,, de azok már sajna elmentek közülünk, a maiak, meg nem az Isten igéjét tekintik fő vezérlő elvüknek, hanem a pénzt, oda hajtanak ahonnan a suska jön...
papa.49
@karma1: Kedvesem. Ezeknek a paliknak soha nem számít, a törvény, a rend, ezek olyanok mint az óvodában a rossz gyermek, ha nem ő nyer akkor megváltoztatja a szabályokat, de lehet hogy nem is játszik, csupán kijelenti ő nyert és slussz, a többi meg le van xarva...
A fütyisznek semmi nem állhat útjába, legalábbis úgy gondolják, de én tudom hogy közel az a pillanat mikor a nép veszi kezébe a hatalmat, ezek mint a patkányok úgy fognak menekülni, itt marad az ország, meg a nép kirabolva, tönkretéve...
sentinel216
@papa.49: Empátia és tolerancia, nálam főszabályok. Megértem és elfogadom mások nézeteit és reménykedem, hogy ők is így tesznek irányomban!
Toby
@sentinel216: De bizony, az az elmekórtani darutollas pojáca a pógármester' !
papa.49
@sentinel216: Igen ennek kellene lenni a főszabályoknak, de egyre kevesebben vagyunk akik a más véleményen levőben is az embert, és nem az ellenséget látják, sajnos...
világlátó
Már semmin sem csodálkozom, ami Érpatakon történik. Ott azt a világot, már csak droghatás alatt lehet elviselni.
hetöndöe
@sentinel216: @Toby: Hát ez a Jobbikos polgi ránézésre sem normális,hát ha még mond is valamit de a falu se,ha megválasztotta ezt a félkegyelmű barmot.
sentinel216
@világlátó: @hetöndöe: @papa.49:
Ezt találtam írni:Empátia és tolerancia, nálam főszabályok.
Na, az ilyen lények megingatnak a hitemben és jó hogy kitalálták a mondást: A kivétel erősíti a szabályt." Ennek a pojácának a megnyilvánulásait nem kell és nem lehet megmagyarázni. Ezt - ha kell, erőszakkal -, el kell törölni. Utána néztem a YouTub - on a viselt dolgainak. Még a tanult újságírókat is megfélemlítette a végtelen és erőszakos ostobasága. Menthetetlen. Nálam agyasabb embernek kell kitalálni, mit lehet tenni az általa sanyargatott település lakói érdekében. Talán zárt osztály?
nezelodo
Kerekre nyílt szemmel nézem ennek a fazonnak a dolgait. Az még rendben van, hogy "sajátos a viselkedése", de hogy egy falura így rátelepedjen az szinte hihetetlen. Az én falumban anno az ilyent a falu bolondjaként kezelték, elnéző jóindulattal hagyták jönni menni, beszélni, de hogy a falu elöljárójának válasszák, az nem jöhetett szóba, mert az a "bolond" is ismerte saját korlátait. Csodálkozom, hogy nem akad egy tökös legény azon a településen, aki helyre tenné a hibbant polgit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok