A Fidesz–KDNP európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja írásbeli kérdést intézett az Európai Bizottsághoz (EB) az Altus Zrt.-nek az EU 2014 és 2020 közötti fejlesztési programjaira vonatkozó megbízása kapcsán – közölte szerdán a képviselőcsoport.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
mondja már meg valaki ezeknek, hogy nézzék meg az ATV -ben, mit is mondott erről Dobrev Klára vezérigazgató..

égetik csak magukat...na persze többet nem is lehet várni ezektől az egybitesektől...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
ELEMZÉS és az ELLENŐRZÉS között ,elég nagy különbség van.
eszegfu
Helyes! Kérdezzék meg Gizi nénit, a takaritót is... még ő is el tudja mondani, amit erről tudni lehet! Vagy feltétlenül kell, hogy a hülyeségükről papirjuk is legyen?!
Anna Mária
Kiröhögtetik magukat ezzel az Altustól való rettegéstől!
A magyar megint hisztizik, mint ahogy arról az EU-ban már elhíresült.
coni
Ha 27 uniós országnak megfelel az a nemzetközi konzorcium melynek az Altus is tagja és amelyik a hétéves tapasztalatok alapján fog javaslatot tenni a még hatékonyabb fejlesztési programok kidolgozására, furcsán venné ki magát ha kizárólag nekünk nem jó.
Mindenesetre elég nehéz lesz indokot találni hogy 27:1 arányban sikerüljön leszavaznunk a pályázat útján kiválasztott céget.
Anna Mária
@coni: Az ilyen szövegekkel, mint amit már most is ellőttek: "az Altus Zrt. korábbi kétes ügyletei" - nem fognak semmit elérni. Azt viszont igen, hogy a magyarokkal szembeni bizalmatlanság és óvatosság növekszik. Jogosan.
papa.49
FIÚKKKKK!!! Xaros a gatya ennyire féltek, hát ez nem véletlen, egyetlen kérdés MOST KI IS SZALADT AZ UNIÓHOZ PANASZKODNI???
Olyan ügyben ami tulajdonképp nem is ügy, szánalmas balfaxok vagytok, úgy féltek az Altustól mint ördög a tömjénfüsttől!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.