Még tavaly novemberben kiabált egy részeg férfi az érpataki polgármesteri hivatalban. Többek között szidalmazta Orosz Mihály Zoltánt, majd a rendőri intézkedés előtt távozott.

50 ezer forintos bírságot kapott garázdaságért és félelmet keltő magatartásáért. A férfi most egy remek videóban odáig merészkedik, hogy könyörögve kéri a polgármestert, bocsásson meg neki, azt természetesen szívesen megteszi és arra kéri a férfit, építsék együtt tovább Érpatakot.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Kell egy kis humor is, nem lehet örökösen csak a robot meg a robot.
Toby
Az idióta elmebeteg jobbikos gyakorolta az úriszék biztosította jogait ! SAz öreg meg, ha még egyszer ordibál, 50 botütést kap nyilvánosan, a templom-téren, mise előtt !
verum
istent játszik a polgármester. Nem is atyáskodó, hanem istent játszik - de csak kis betűvel dukál neki, mert kisisten.
Videóra veszi és ország-világ előtt demonstrálja, hogy meghunyászkodtat embereket. Nem a törvény, hanem az ő kénye szerint büntet, vagy "megbocsájt".
Szabad népnek a törvény diktál, rabszolgának a rabszolgatartó.
Ez utóbbit jelenti a Jobbik!
sziha
Hat egy ekkora metropolisz polgarmesteret megbantani, az valoban foben jaro bun. Es meghunyaszkodni illo es udvos. Mert ha a halando egy ekkora meltosagot a porba tipor, meg anelkul is, hogy szidta volna, minden ketseget kizaroan akasztofara valo. Majd a vilagvaros polgarmestere a jarasi hivatalban elrendezi, es akkor az ispanek kimennek, a biro kidoboltatja.
Es meg ezek akarnak hazahivni...
mate03
@verum: Ez frappáns volt! Köszönöm!
hetöndöe
@F_Viktor: Ez a videó inkább félelmetes,mint szánalmas.Ez a hibbant polgi agymosást végez a saját környezetében,félelemben tartva a falu lakosságát.A hatalommal való visszaélés tipikus példája,amelynek a vége vagy csúfos bukás,vagy tragédia lesz de azt nem teszi zsebre ez az agyhalott balfasz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.