Az emberi erőforrások minisztere azt javasolja a kormánynak, hogy maradjon együtt a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a jövőben is. Ezt Balog Zoltán mondta csütörtökön a Kossuth Rádió Déli Krónika című műsorában, miután a szülőkkel és a tantestülettel megbeszélést folytatott.

A miniszter kiemelte: azt a megoldást terjeszti a kormány elé, hogy maradjon együtt az iskola, és így történjen meg a költözés. Az, hogy költözni kell, nem kérdés, azt a szülők is elfogadják, hiszen a jelenlegi épület a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kampuszának a része, és a továbbiakban szüksége van az intézménynek rá.

Az, hogy az iskola együtt tudjon költözni és együtt tudjon maradni, erős szándék, és szívesen támogatja – mondta a tárcavezető.

Balog Zoltán közlése szerint arról is beszámolt a szülőknek és a tantestületnek, hogy Tarlós István főpolgármester segít keresni egy megfelelő épületet. A miniszter rövidesen találkozik a szülőkkel, és akkor felvázolja az összes alternatívát, hogy ne sérüljön az oktatás színvonala, se a hangulata.

Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár az M1 aktuális csatornának azt mondta: Balog Zoltán folyamatosan egyeztet Tarlós Istvánnal a megfelelő ingatlanról. A miniszter május 4-én fogadja a szülők és az iskola képviselőit – tette hozzá.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

len in black
"Balog: Együtt maradhat a Wallenberg szakközépiskola"

Két kérdés a hitünk fő közvetítőjéhez balog nagymesterhez:
Mióta?
Miért?

Egerek és emberek (1992) - nem kell, hogy értsd, már nem várok tőled semmit.
Most még politizálsz, aztán leváltanak, aztán megöregedsz, megbetegszel és meghalsz - egyel kevesebb.

Csak egy kérdés marad a végére csak neked: Van élet a halál után?
Képzeld, a hozzád hasonló tetvek miatt sokaknak a halál előtt sincs életük, mert ti lenyúljátok, elraboljátok tőlük - még a lehetőséget is a normális élethez.
Anna Mária
Én pedig azt szeretném, ha az álszent Balog szépen elfoglalná magát: olvasgatna, moziba-színházba járna, sétáltatná a blökit és nem matatna többé iskolák körül.
coni
Ha kinéznek maguknak egy ingatlant mindegy, hogy iskola, múzeum vagy kórház van éppen benne, menniük kell. Ők csak erre használják a 2/3-kat.
papa.49
Ezt a ,,sejthalmazt,, kellene kiköltöztetni a pusztára, mindentől jó távol, oszt. meglátnánk mire megy a pali a saját erejéből!!!
Ez egy álszent, xarházi!!!
Manhattan
"Az emberi erőforrások minisztere azt javasolja a kormánynak, hogy maradjon együtt a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola a jövőben is." Ezt úgy kell érteni, hogy beismerték, azért akarták szétszedni az egész intézményt, mert szükség van az intézmény épületére. Jó Tarlós Pista majd ad egy másikat. :) A nemzet meg csak tűr és tűr. Úgy tűnik ítéletnapig.
justhpeter
Láttam a híradót. A pofátlanság csúcsa volt amit előadott Balog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.