Heidelbergbe költözik, albérletben fog lakni. Orbán Gáspár a Facebookon közölte, hogy Erasmus ösztöndíjat kapott, ezért 2016-tól Németországban fog tovább tanulni, írja a Hvg.hu. Heidelbergbe költözik. ahol albérletben fog lakni. Orbán Viktor lánya is külföldön tanul, Svájcban, ahol elég magas tandíjat fizet. Mindketten igyekeznek kerülni a nyilvánosságot, amit nehezít, hogy Orbán Ráhel férjének cége rengeteg közbeszerzést nyer el. Volt olyan hét, amikor egymilliárd forintot nyert el.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Liberális Nyugatra?? Miért nem a Lomonoszov egyetemre???
Még egy "saját" lábas Orbán!
zöldszem
Liberális Nyugatra?? Miért nem a Lomonoszov egyetemre???
Még egy "saját" lábas Orbán!
zöldszem
@Clavigo: Mit tudsz?Putyinnal megszűnt a puszi pajtáskodás??
Érdekes nem? A mi fiataljaink, jőjjőnnek haza, a mi fiataljaink, szakmát tanuljanak itthon a szétvert oktatásban. Az Orbán gyerekeknek pedig:irány a hanyatló nyugat.
nusika
Hány-ingerem van ? Igen, sok!!! De a fideszeseket ezek az ingerek nem kerülgetik, amikor ilyeneket hallanak? Nemsokára az egész család külföldön tanul és végül a "vagyonkájukkal" élnek boldogan.
bencemacska
Biztos Afrikában "dolgozta össze" az ösztöndíjat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.