A Bors megtalálta a múlt szombatra virradóra az Akácfa utcában meggyilkolt lány barátnőjét, aki megdöbbentő titkokat árult el Nancy múltjából.

Arról beszélt, hogy a lányért, mivel feltűnően szép volt, bolondultak a férfiak. Szerinte elsősorban a kínaiak, neki pedig tetszett a dolog, hogy minden ujjára tíz férfit kaphatna.

A lap cikkében Tracyként szereplő lány azt is mondta, nem hiszi, hogy hirtelen felindulásból követték volna el a gyilkosságot. "A kést biztosan magával vitte. Nancy ugyanis a szobában halt meg, a kések eldugott helyen voltak a lakásban."

Egy másik lány szerint – aki úgy hallotta, hogy egyetlen metszéssel vágták el a fiatal lány torkát – ha egy gazdag vállalkozó volt a tettes, pillanatok alatt talál valakit, aki leüli helyette a büntetést, vagy már nincs is az országban.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A prostik ki vannak téve az erőszakos halálnak. Aki ezt "szakmát" űzi számolnia kell ezzel a lehetőséggel is!
@volvós: arról igazán nem tehet a sintér, hogy a hülye tyúk pont egy olyan kuncsaftot kapott ki aki meggyilkolta, ráadásul nem is az utcán. Lehet, le akarta nyúlni a pasit az meg észrevette :(
Ettől függetlenül nem érdemelt halált, de magának kereste...Láttam a fb oldalát és megdöbbentem. Ha az én lányom így reklámozná magát, hát inkább agyoncsapnám.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Sintérsanyibácsi !!! Ennyit a közbiztonságról !!!
Proli
Addig járt a korsó a kútra amíg kivégezték a korsós lányt :(
picike
@Fradigege: ez te is tudod nem válasz nem erre kell nevelni egy gyereket buktázott a nevelés
Dr plágium
A prostik ki vannak téve az erőszakos halálnak. Aki ezt "szakmát" űzi számolnia kell ezzel a lehetőséggel is!
@volvós: arról igazán nem tehet a sintér, hogy a hülye tyúk pont egy olyan kuncsaftot kapott ki aki meggyilkolta, ráadásul nem is az utcán. Lehet, le akarta nyúlni a pasit az meg észrevette :(
Ettől függetlenül nem érdemelt halált, de magának kereste...Láttam a fb oldalát és megdöbbentem. Ha az én lányom így reklámozná magát, hát inkább agyoncsapnám.
eugen4402
Szegény kislány, valahogy történetileg úgy alakult, hogy már nem tudott elhelyezkedni a Goldberger-nél, pedig vonzotta a három műszakos munka.
Tragikus módon ért véget a saját kis "keleti nyitása"...
ipan54
Igen "beszédes" a közösségi oldala , de halált senki sem érdemel (
Anna Mária
A férfiak megvetően, lekezelően nyilatkoznak a prostituáltakról, még azt sem tartják tiszteletben, ha szörnyű halált halnak. Pedig nem mások, mint férfiak veszik igénybe a szolgáltatásaikat, és férfiak szokták őket meggyilkolni.
nyanya001
Ha ennyire imádták, talán valamelyik féltékenységből ölte meg
szerencsétlen lányt.
Részvétem a családjának.
szandokan
@Anna Mária: Tudod, aki nem vesz igénybe effajta szolgáltatást, sőt elítéli, az joggal nyilatkozhat lekezelően. Mindettől függetlenül igazad van, ők azért vannak, mert igény van rájuk. Olyan ez, mint a való világ, szart sem ér, de a népnek kell. Nyugodjék békében, ha már így alakult.
Anna Mária
@szandokan: Nem nyilatkozhat az sem joggal lekezelően, aki nem veszi igénybe a prostituáltak szolgáltatásait. Nyilatkozzon lekezelően azokról a férfitársairól, akik igénybe veszik. Mert ők tényleg megvetést érdemelnek, a prostituáltak viszont nem.
szandokan
@volvós: Minden prosti mellé nem lehet rendőrt állítani, azért ne túlozz már megint ennyire. Lehet utálni a Fideszt, de nem kell a fóbiáig elmenni. Ez a lány magának kereste a bajt, a szépsége ennyit ért, és eddig tartott.
szandokan
@Anna Mária: Azért látszik, hogy nőből vagy, ha még őket is csak védeni tudod.
Anna Mária
@szandokan: Nincs köze a nememhez annak, hogy igenis, a prostituáltakat nagyon nehéz, lélekölő és iszonyúan veszélyes munkát végző embereknek tartom.
A tevékenységükre nem lenne szükség, ha a férfiak megtanulnának végre mindannyian emberként viselkedni.
szandokan
@Anna Mária: Eddig fogalmam nem volt arról, hogy ez egy munka, de köszi, hogy felvilágosítottál, mint mindig...Hiába, a liberalizmus eszméi...
Anna Mária
@szandokan: Igen, munka, mégpedig nagyon kemény és veszélyes munka. Egy fizetett szolgáltatás. Nem olyan nehéz erre rájönni.
varrólány
Épp ma találtam a könyvtárban egy könyvet aminek az a címe hogy " A férfi a természet ballépése" , hát úgy őszintán majdnem ki is esett a könyv a kezemből. Hát de ilyen címet már , gondoltam kiolvasom de aztán mégsem mert értelmetlenségekre sajnálom az időt.

Írhatnám ez egy ilyen" szakma "nagyon veszélyes!
szandokan
@Anna Mária: Nekem a munka mást jelent, de nem vagyunk egyformák.
szandokan
@varrólány: Jól írod, "szakma", így, idézőjelben.
verum
Hihetetlen.
Egy meggyilkolt fiatal lányról van szó. Emberek vagytok ti?
Ezen csámcsogtok, ítélkeztek?
Ilyen ítélet legyen nektek is a végső órán!
Anna Mária
@szandokan: Az mindegy, hogy neked a munka mást jelent, attól még a prostituáltak tevékenysége fizetett munka, amiből ráadásul férfiak szoktak sápot szedni, nem is keveset.
Anna Mária
@verum: Ejnye, ne átkozódj, nem szép dolog az! :)))
verum
@Anna Mária: - inkább nem szép módon átkozódom és vállalom, minthogy szó nélkül hagyjam a kegyeletgyalázatot!
szandokan
@Anna Mária: Na és mennyi adót fizetnek utána? Mert amennyiben munka, akkor legalizálni kellene kulturált körülmények között, és akkor nem lennének ilyen tragédiák sem.
Anna Mária
@varrólány: Olvasd csak el azt a könyvet, nagyon érdekes és még szórakoztató is, egy biológus írta.
szandokan
@verum: Nekem semmi bajom nincs ezzel a lánnyal, és már leírtam egyszer, hogy nyugodjék békében, de Annamari vitára kényszerített a hülyeségeivel.
Anna Mária
@szandokan: Ezt tőlem kérdezed? Nem foglalkozom adóügyekkel. :)))
Normális országokban legalizálták a munkát, a prostituáltak adót fizetnek, nyugdíjjogosultak, szakszervezetük van és a körülmények sokkal biztonságosabbak, nincsenek kiszolgáltatva a férfi striciknek.
varrólány
@Anna Mária: 12: 47 Pontosabban biológus nő írta , így már egész másképp nyer értekmet a cím.
Beleolvastam , szakszerű biológiai de nekem mégis lenézőnek tűnik , de biztos ez nem az én hibám hanem ő látja így" tudományosan "a férfiasságot.
verum
"Szeretnék néha visszajönni még,
Ha innen majd a föld alá megyek,
Feledni nem könnyű a föld izét,
A csillagot fönn és a felleget."
(Juhász Gyula)
szandokan
@Anna Mária: Így van, innen már csak egy lépés lenne egy Kék osztriga bár. Felvonulások már vannak, még szerencse, hogy kormányra többet nem kerül liberalista párt.
Anna Mária
@varrólány: Nem, a szerző férfi. Egy német humánbiológus-antropológus.
Anna Mária
@szandokan: Oké, megint kezdesz zavarosodni, kevered a szezont a fazonnal, szerintem ma már ne fáradj többet! :)))
szandokan
@Anna Mária: Nem fárasztó, és nem zavarosodok, maximum tényleg nem a cikkhez való már ez a társalgás, szóval befejeztem. Legyen nyugodt a föld a lány számára.
varrólány
@Anna Mária: 13:05 Bocs, tényleg a könyv borító megtévesztett. Elég érdekesen írt a férfiakról , ilyen stílusban nők szoktak ezért is tévedtem el.
Az is igaz én nem tudománysan gondolkodom és élek hanem tapasztalatilag.
JAJMÁR
@szandokan: 12:46 Nem akarok párhuzamot vonni, csupán a pénz miatt kérdezem: mennyi adót fizetnek a hálapénz után? - Olyasmit olvastam, hogy ezt legalizálná a kormány??? éééésss a korrupció országában a "kötelezően" visszaosztott pénzek után?"
(Áfa-csalásokról nem is szólva)
Anna Mária
@varrólány: Tudományt olvasni sosem árt.
szandokan
@JAJMÁR: Nem is lehet párhuzamot vonni egy olyan ember, aki életeket ment, és egy ...között.
JAJMÁR
Mi visz rá egy gyönyörű, fiatal lányt erre a munkára? Amikor a jövőjét tervezi, nem hiszem, hogy ez lenne az, hiszen még gyerek volt.
Nyugodjon békében.
JAJMÁR
@szandokan: 13:16 Az adózatlan jövedelem között van a párhuzam, de a hálapénz csak egy példa volt...
varrólány
@Anna Mária: 13:14 Tudom hogy nem árt ,sőt hasznos bárkinek !
szandokan
@JAJMÁR: Azért nem mindegy, hogy egy sebész, aki 200 ezret sem keres nettóban, hála pénzzel egészíti ki a keresetét, vagy pedig egy prosti, aki egy óráért 200 ezret kér. Hidd el nekem, jelentős részük erre született, van tudomásom jó néhányról.
JAJMÁR
@szandokan: 13:26 Miiii? Óránként 200ezret?
és van róla tudomásod?
Elgondolkodtató... :)))
szandokan
@JAJMÁR: Rossz az, aki rosszra gondol:-)) Azért elég sok embert ismerek, hogy tudjak ilyenekről. Nappal dolgozik, majd egy éjszaka reggelig 200 ezer kiegészítésnek, és van rá vevő, mert ritka bomba nő a maga 21 évével. Az egyik állandó vendége hetente kétszer az egyik barátom...
szandokan
@JAJMÁR: Egy éjszakát akartam írni, csak most látom, hogy órát írtam.
Anna Mária
@szandokan: Azért meg plusz szégyelld magad, hogy olyan barátod van, aki prostituált szolgáltatását veszi igénybe.
JAJMÁR
@szandokan: 13:40 Értem...Tulajdonképpen a lány szemszögéből értem, a pénzért csinálja.
A férfi szemszögéből nem értem. (Hacsak nem lett szerelmes...)
de hát mindent nem érthetünk. :)
Csizmás Kond
...szerintem aki ilyen cikket leír az is megérdemelne egy karóbahúzást.
Az egy dolog hogy valaki kurva vagy hasonló de amíg nem adnak az esetről tökéletes felvilágosítást addig minden ilyen rágalom büntetendő...bárkitől kapnak fülest.
szandokan
@Csizmás Kond: Kétségtelenül igazad van.
szandokan
@Anna Mária: A teniszpartnerem, fogalmam sem volt róla sokáig. Csak ez miatt nem fogom elküldeni, mert jól játszik.
szandokan
@JAJMÁR: Vannak férfiak, akik már rosszul teljesítenek otthon, vagy nem kapnak meg mindent, vagy éppen össze köti őket a vagyon érzelmek nélkül. Nekik kellene a prostik, hogy bizonyítsák egyrészt, nem bennük van a hiba, minden más a többi.
szandokan
@Anna Mária: Ja, és még valami, szentem...Tudod te, hány nő vesz igénybe férfi szolgáltatást pénzért?
bakegya
Nyilvánosan-halála után-bárkiről csakkk jót,vagy semmit-tradicionális jó szokás-VOLT.
Részvét a családjának-nyugodjék békében.
nyanya001
Nem új jelenség, hogy a prostituáltak között találunk olyanokat, akik a felsőoktatásban tanulnak. Évről évre megrágjuk ezt a csontot, és a falat egyre kevésbé ízletes. Ennek ellenére könnyen és örömmel hozunk erkölcsi ítéletet, és szívesen ordítunk kurvát vagy kurafit, bár jól lehet, mélyen hallgatnánk, ha pontosan ismernénk az élettörténeteket. •
Akik arra számítanak, hogy zaftos kurvázásban, ringyózásban, ribancozásban lesz részük, most hagyják abba az olvasást, és keressenek más orgánumot maguknak. Első lépésben a megnevezéseket tisztázzuk. Nem használunk pejoratív megnevezést: azaz nem használjuk a kurva szót, sem a szajhát, sem az egyéb szinonimákat, helyette szexmunkást írunk. A kifejezést Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének (MPÉE) elnöke javasolta, s mi megfogadtuk a tanácsát. A szexmunkások alatt a többség automatikusan lányt ért, mi nem. Mi értjük alatta a fiúkat is, ugyanis számuk ebben az üzletágban egyre emelkedik. Ezek a fiúk nem feltétlenül melegek vagy biszexek, hanem azok is, akik idősebb hölgyeknek nyújtanak szolgálatokat.
Mióta is?

Mind külföldről, mind itthonról ismerünk olyan történeteket, amikor is a gazdag külföldi üzletemberek több nyelven beszélő lányokat kerestek hétvégi programra, akár hoszteszszolgálatra. Nyilvánvaló, hogy az igény és a kínálat mind a szocializmusban, mind a rendszerváltás után is létezett, és most kímélnénk magunkat az ősi mesterség közhelyes kifejezéseinek kronologikus boncolgatásától.

A tény az, hogy Földi Ágnesék hivatalosan először 2001-ben találkoztak olyan szexmunkással Magyarországon, aki a felsőoktatás mellett az utcán dolgozott. „Meglepetésünkre – meséli az egyesület elnök asszonya – egy biszex fiú volt az illető, aki a Duna-korzón dolgozott. Először nem is akartuk elhinni neki, hogy hallgató, majd kiderült, valóban főiskolás volt a srác.”
www.mohaonline.hu/eszme/testbol_testbe_-_prostitualt_egyetemistak_es_foiskolasok
Anna Mária
@szandokan: Biztos van olyan is, de nekem ők nincsenek a barátnőim között.
Senki sem hatalmazott fel rá, hogy "szentemnek" nevezz, szóval az ilyesmit mellőzd. Nekem nem jön be, amikor Orbán a kis jóféle pályinka mellett dalolja: "sok kislányt meghágtak" - ez a te stílusod.
verum
Mindezt egy meghalt lány kapcsán kell firtatni.
Hadd nyugodjon békében, igaz...?
szandokan
@Anna Mária: Na és az tetszik, amikor Gyurcsány azt mondta, cseréljük le öregecskedő feleségeinket? :-))
Anna Mária
@szandokan: Takarodj már a jó büdös francba a hülyeségeiddel!
szandokan
@Anna Mária: Jaj de ideges valaki! Talán csak nem beletrafáltam? .-)
bencemacska
Hmm, Hmm... "Madarat tolláról, embert barátjáról"
csa-csa
@nyanya001: NA VÉGRE! remekül jellemezted ezt a fél világ által lenézett, gyűlölt, de sokak aki által durván, sokak által - remélhetőleg - kulturáltan igénybe vett szolgáltatást! Nem tanuljuk meg, hogy igenis szükség van bordélyokra, ahol az örömszerzés orvos által ellenőrzött, higiénikus, hovatovább szórakoztató, diszkrét formáját nyújtják a lányok . Azaz nyújtanák ha végre belátná ez az álszent társadalom eme szolgáltatás (szükséges rossz, amúgy titokban, nyíltan élvezők számára) biztosításának lényegét. Nem utolsó sorban a lányok megszabadulnának az Őket durván bántalmazó, kifosztó szemét parazita striciktől!!!
Láttátok - azt hiszem a LNW csatornán - a" bordély" sorozatot? Na így kell csinálni. És még így sem ússzák meg sajnos a bántalmazásokat, rosszabb esetben a gyilkosságot. Nem kell szeretni, hagyni kell megfelelő körülmények között. Aki nem akar nem lép be azon az ajtón!
Mézike
@szandokan: Képzeld el hogy legalizálva van.
T.T.
@nyanya001: Sok mindenben egyetértek Veled, de abban nem, hogy Földi Ágnes a kisujját is mozdítani a nem szexmunkásokért, hanem szextündérekért! Ez sokkal szebb! A valóság viszont az, hogy nagy ívben tesz a lányokra, fiúkra, transzikra, párokra! Elég csak felmenni a két legerősebb szexpartner oldalra, 9 éve voltak összességében 150-en, most 1500-an. Ennek a fele 18-24 éves, akiknek fogalmuk sincs, hogy hogyan kell kezelni egy kialakult konfliktushelyzetet! Ennek a kislánynak nem sikerült... Elhunyt! Ő sem volt kevesebb azoknál a meggyilkolt embereknél, akik más módon hunytak el, de alávaló módon mindenki ócsárolja! Itt nem rád gondolok, okos, konstruktív vitát kezdeményeztél! Azokra gondolok, akik elhordják ezt a kislányt a legalja ribancnak, közben pedig napi szinten hívogatják a lányokat, ki a legolcsóbb és a belvárosi csigalépcsőn tapadnak a falhoz és nem lépnek be a liftbe, inkább lépcsőznek 8 emeletet, mintha bárki is foglalkozni vele, hogy egy SZT.-hez liheg fel, vagy a házad előtt nem mer megállni, leteszi 100 méterrel arrébb a 10 millás autóját...Kac-kac uraim!
nyanya001
@T.T.: Földi Ágnes esetében igazad van, ő olyan,mint a szakszervezeti vezetők,
csak jól akarnak élni de egyáltalán nem képviselik az érdekeket.
Valóban szomorú, anélkül, hogy bárki is tudná mi volt a háttere, az oka, amiért
ez a kislány áruba bocsájtotta magát, lekurvázzák !
Ha segélyért kuncsorgott volna, akkor leszólnák, hogy fiatal teremtés létére
nincs munkahelye. Ki tudja mi vitte rá erre az életmódra, de halált akkor sem érdemelt ki !
Nyugodjon békében szegény teremtés.
Bodry
Sok- sok igazság van a legtöbb bejegyzésben, de ez a képmutató sperma banda, a sok más idióta döntései miatt - no meg a képmutatás, álszerénység ,meg nagy fene "szocialista" erkölcsük végett - nem merik előhozni a témát, pedig ők is szeretnek [email protected] van olyan bunkó is köztük, mint az egyszeri polgár, aki azért halt éhen, mert arra várt, hogy a piros lámpa zöldre váltson.Röviden:"Fv
@
Bocs."f@szfejek".
Vizual
@T.T.: Sok mindenben igazad van. Ez a lány is maga vált áldozattá! Ezt egy Viktimológia nevű tudomány vizsgálgatja. Hogyan válik az ember áldozattá. Igy.
pistapapa
Aki ilyen életre adja magát,azzal bármi megtörténhet,még ez is.
nyanya001
@pistapapa: És aki nem ilyen éltre adja magát ?
Azt miért gyilkolják meg ? Mint a szegény trafikos lányt ! ??
pistapapa
@nyanya001: Mert Magyarország ma,politikai,gazdasági,erkölcsi és etnikai fertő. Azzá tette a 70 éve tartó idegen hatalombitorlás.
szandokan
@Mézike: Mármint mi van legalizálva? A prostitúció?
nyanya001
@pistapapa: Prostitúció volt, van lesz, mert igény van rá !
csa-csa
arról nem szólva, hogy a nyilvános házak létrehozásával megszabadítanák a "kocsisort" meg az utcákat a lányoktól. Kétlem, hogy szívesen ácsingóznak éveken át reggeltől estig hóban, hőségben, esőben az utcákon, ahelyett hogy kényelmes, tiszta szobákban fogadhatnák a vendégeiket ha már minden áron ezt akarják csinálni.Ha igaz vannak utcai szó szerint bódék, ahol elintézheted a "dolgod", de állítólag még egy mosdó sincs bennük. Aztán jönnek sorban a hapsik. Kettő között hogy intézi el a tisztálkodást ?! Vagy a hapsi is? "Szerencsés" esetben talál egy nyilvános mosdót, vagy hazamegy és a családi fürdőkádban lemossa magát a 15-ik kuncsaft mocskát? vagy mi!!Na ez aztán rendkívül undorító, egészségtelen. Persze az átlag keresetű férfi nem tud mást megfizetni. Na többek között ezért kell a bordélyház! Persze mindenki azt sem tudja majd megfizetni, Valaki pedig mindig oda fog menni, de legalább normális és biztonságosabb körülmények között lesz az örömlány is, meg a kuncsaft is.
wagabund
ez a szakma régebbi, mint a kenyérsütés, vagy a nyeregkészítés, vagy bármi kézműveség...talán a kőbaltával egyidős...
... mi kell egy férfinak ősidők óta? ... üres zacskó, tele has...

mi a probléma?
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (19:45) Valami nem volt rendben ezzel a lánnyal, ha a "kínaiak imádták". Olyan üzletbe keveredhetett, ahol nincs kegyelem senkinek.
Inkább a kínai maffia miatt aggódjál!
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: volt velük dolgom a Casinóban anno... Nem rosszabbak, mint a románok...Hernyó mindkettő...
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (21:37) Csak amíg egy kínait (gyilkost) soha nem tudsz elkapni, mert olyanok, mint a homokszem. Mind egyforma. Csak bele tudsz markolni, és mind kipereg az ujjaid közül.
Yoda69
Egyre jobb a fideszes politikus utan most mar a kinaikra kenik a szart. A vegen majd azt hozzak ki, hogy ez a lany is ongyilkos lett.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: ahogy a román cimboráid is...sajnos...Segíts, hiszen ismered őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.