Még ebben az évben megszabadul a kormányzat minden olyan állami szereplőtől, aki Simicska Lajos köreihez köthető. "Lajos embereinek menniük kell" – mondta egy bennfentes a Figyelőnek.

Így már a NAV-elnök Vida Ildikó sem sokáig maradhat a helyén, távozása már csak azon múlik "Orbán Viktor mikor adja ki a parancsot". Bár a Figyelő szerint az is elképzelhető, hogy Vida beleáll a harcba és nem fog magától lemondani.

„Simicska Lajos embereinek menniük kell"

Rajta kívül érintett lehet még például Baji Csaba, aki a Magyar Villamos Műveket igazgatja, de Dávid Ilona is, aki elismerten jó munkát végez a MÁV-nál – igaz, ezért alaposan meg is fizetik.

Ám hiába a szakmai rátermettség, a bizalomvesztés miatt a teljes Simicska-körnek mennie kell.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Szerintem, meg Orbánnak is mennie kell, már alig várom a napot, amikor végre lapátra kerül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Azt gondolom, Simicska ki fogja borítani a bilit! A hosszú bájtok éjszakájától a székház eladásig, a gépkocsi disznóságoktól Orbán papa helyzetbe hozásáig! Van ott bőségesen gazemberség!
eszegfu
@silber13: Lehet, hogy tul sokat képzelek ebbe az ügybe...de miért most akarja Habonyt vizsgálni a Nav?! Esetleg valami eljárási hibára hivatkozva pont e miatt rugja ki O.V. Vidát, Habony meg "rendben" találtatik?
silber13
@eszegfu: Ha a NAV vezére úgy látja jónak, akkor Habobny bizony nagyon sáros lesz, ha őt nem piszkálják, akkor Habony megússza, vele együtt _Vida is megússza a csúti víziló bosszúját! Ha meg mégsem úszná meg, hát Vida is sok dologról tud, ami az Orbánék egyértelmű sara,ha máshonnan nem, pont Simicskától! És Simicska nem fog habozni! Én így látom.
eszegfu
@silber13: Lehet, hogy a Te verziód a "befutó"! Gondolod, hogy Simicska "boritana" azzal a tudattal, hogy ő is bőven benne van?
adrenalink
@silber13: 13:07-re Azokba a bilikbe Simicska is rendesen belepiszkított! Nem gondolom, hogy ő szeretne lenni a XXI. század Dugovics Titusza. Attól sokkal okosabbnak gondolom.
silber13
@eszegfu:Ha úgy adódik, miért ne... Meg édes a bosszú!
Toby
Nyírjátok csak egymást patkányok, ennyivel is kevesebb magas fizetésű tetvet kell eltartanunk !
Persze nem mesekönyvek között élek? ahogyan lett hipp-hopp 100 államtitkár-helyettes tökvakaró, két kapura unatkozó, a leváltottak sem fognak rosszul járni, csak a gazdi más lesz !
colibri
Szerintem, meg Orbánnak is mennie kell, már alig várom a napot, amikor végre lapátra kerül!
nyanya001
Simicskának tudomásul kell venni, hogy most a Habony és a csuti
kanász a nyerő, kiestél a pikszisből, de gondolom nem fogsz közmunkásként tengődni
a további életedben sem!
Fradigege
Nem meri kipakolni a szennyest, mert akkor lehúzhatja az életét a budiban. Nyuszi a kis dagadék. Bár, jót moziznánk, ha egyszer elöntené a szar az agyát a sok szívatás közepette és kitörne. Borulna az egész kupleráj. Ebből látszik, hogy nem saját erőből, hanem a nemzet vagyonából gazdagodtak. Zsírosak a sok zabálástól. Mengele milyen jót szórakozna rajtuk.
justhpeter
Bízom benne, hogy valaki beszélni fog... illetve befúj néhány dokumentumot a szél illetékes helyekre, aztán a másik oldalok egyből ki is fújja az utcára.
Desischado
Mivel nyakig sáros, sajnos, nem fog simicska borítani. De - bár nem ismerem, - azt sem tudom róla elképzelni, hogy szótlanul fog tűrni. bár eddig nem igazán tett semmit sem. De azért bízom benne, hogy valahogy megoldja, hogy ki tudja borítani a szennyest, de ő megússza! Ha orbánék buknának, és mennének életfogytiglan a börtönbe, még abba is belenyugodnék, hogy simicska megússza, bár neki oroszlánrésze van abban, hogy ez az aljas maffia banda itt ül a nyakunkon! A nav nagyasszonyra kiváncsi vagyok, mit fog lépni. sokat tud, de szerintem jó nagy pénzzel betömik a száját.
mate03
@Desischado: Nem borít bilit,de tud még Simicska Orrbán orra alá borsot törni! Van olyan buli amiből Lajost kihagyták! Lesz még itt cirkusz nem is kicsi!
Bercifiu
@Fradigege: Ilyen anyagi háttérrel én is eltűnnék az ismerősök elől.
Magyarul, szarnék a világra.
Desischado
@mate03: Amíg egymást ütik addig semmi kifogásom ellene. Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!
kata53
Lajos! Ideje lenne előjönni újabb disznósággal! Mire vársz? Biztosan van még a tarsolyodban valami csemege, amivel végre tönkre teheted a volt haverodat!
kukac50
Orbán minden szakértelmet nélkülöző emberét helyzetbe akarja hozni,aki útjába áll azt eltakarítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.