Kína menőbb, mint Európa, a nyugatiak pedig egyfajta isten ellen valóságból támadják a magyarokat, derült ki Orbán Viktor szavaiból a Magyarok Barátai konferencián. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gyurcsány-Bajnai...emútnyócév...vörösiszap...tatárok...törökök...oroszok...és most már végre Simicska Lajos is !
nyanya001
Tegnap a miniszterelnök a Magyarország Barátai Alapítvány nevű gittegylet második világtalálkozóján szólalt fel, és beszélt összevissza.

Magyarország miniszterelnöke nagy átéléssel ezt mondotta az immár másodszor is egybegyűlt barátainak: „Az európai emberek többre értékelik a demokráciát – mi, magyarok is így vagyunk ezzel –, mint a nem demokratikus berendezkedéseket, közben mégis az utóbbiak a sikeresek”, majd feltett egy nagy kérdést: „Vajon az európai demokrácia az előttünk álló évtizedekben – ahogyan mi azt szeretnénk – képes lesz-e biztosítani a számunkra a jó politikai vezetést?”

Orbán szavaiból kicsengett, hogy ez képtelenség, hiszen – idézzük tovább – „a világ ma arról szól, hogy amíg Európa vitatkozik, addig a kelet dolgozik”, ami szerinte annyit tesz, hogy „a vitának nagyobb becsülete van, mint a munkának”. A miniszterelnök számokat is mondott, „míg Európában 100-ból 65-en, Kínában 100-ból 85-en dolgoznak”.
Arról persze nem beszélt, hogy az a 85 kínai a százból milyen körülmények között dolgozik, és mennyiért…

Nagyon sokan egy marék rizsért és Orbánnak ez tetszik !
magyarnarancs.hu/villamnarancs/orban-viktor-legyen-a-magyar-emberek-peldakepe-a-kinai-munkas-94894

Neked is kár volt megszületned Viktor !
micfild
@nyanya001: Vagy három éve mondta azt párom, hogy orbán és bandája európa " kináját" épiti.
hétfőn elzavarom lottót venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.