Kovács "Kokó" István tovább küzdött azért tegnap este, hogy bebizonyítsa, ő sosem volt fideszes úgy, ahogy "azt a balliberális média" beállította. A volt bokszoló többek közt arról beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy az elmúlt öt évben semmilyen közeledés nem volt a párt és közte.

Kokó úgy vélekedik, jelenleg sokan – valószínűleg jogosan – kiábrándultak a Fideszből, bár ő alternatíva híján még mindig rájuk szavazna. Szerinte a párt rengeteg jó dolgot tett, de nagyon sok rosszat is, illetve a jónak szánt dolgokból (mint amilyen például a dohányzás visszaszorítása), rossz sült ki. Kokó azt is elmondta, sok vállalhatatlan politikus van a Fideszben, igaz, neveket nem akart mondani, "mert az már durva és nyílt politizálás lenne, amitől mindig tartózkodott". Azt gondolja, aki Fidesz-szimpatizáns, "annak kutya kötelessége felébreszteni ezt a Fideszt, hogy változtasson".

Mikor felült a pódiumra, a baloldali média azonnal Fidesz-csinovnyikká minősítette, és támadták a 2002-ben elnyert 26 millió forinttal, amit a Széchényi hitel pályázat révén kapott – fejtette ki. Holott ez az államnak is jó üzlet volt, mert ő végig betartotta ennek feltételeit, például állandóan 20 embert foglalkoztatott. Ő ezt a pénzt nem ajándékba kapta – és még a Medgyessy-kormány alatt nyerte el –, így ezúton is kikéri magának, hogy azt mondják, emiatt ült ki a tribünre Orbán mellé.

Kokó úgy látja, itt az ideje, hogy a politika abba hagyja az acsarkodást és a politikai újságírók ne használják fel a vélt vagy valós tényeket arra, hogy a két tábort egymásnak uszítsák.

Én arról beszélek, hogy az emberek gyűlölik egymást. A politikusok bent a nagy házban nem utáljuk egymást. Még az is lehet, hogy röhögnek rajtunk, rajtam meg rajtad. (...) Rendben, legyen halálbüntetés, de először a politikusokon próbáljuk ki

- folytatta Kokó.

Szerinte a félországnál az kommunikálódott le, hogy ő egy "gerinctelen aljas féreg", mindez csak azért, hogy legyen min három napig csámcsogni.

Ezt akarjuk mi, ilyen országot akarunk? A gyerekeinket ilyen országba akarjuk, ahol két szomszéd nem áll egymással szóba, mert az egyik piros a másik meg kék?

- tette fel a költői kérdést.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Kokó, ezzel a kint is vagyok, bent is vagyok zavaros hablatyolással csak még jobban magad ellen hangoltad a tisztességes embereket. Mert akár hiszed, akár nem ők vannak többségben, ha nem a fideszes matematika kétharmados eredményét nézzük. Ebből a ringből ki kellene szállnod, mielőtt itt is dicstelen véget érne a meccs! Vonuljál vissza a vállalkozásodba! Gondoskodj a 20 munkavállalódról és családjukról! Ezzel sokkal többet tennél az országért, mint a politikai sz@rkeveréssel! Vannak nálad okosabb emberek, akiknek beletört a bicskája a maffia kormányba és bosszúszomjas, önző vezérébe. Jó lenne, ha meghallanád a gong ütést, és kilépnél a kötelek közül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Néztem az adást és nem értettem. Nem szerettem a Gyurcsányt, de nem is mentem biodíszletnek a gyűléseire. Nem szeretem Orbánt sem tehát nem megyek a sületlen rendezvényeire. Ilyen egyszerű. Nem értem, hogy nem lehet ezt betartani. Azt is mondta, hogy a mai választékból Orbánt választaná. Eldöntené, hogy kit és mit akar ?
human
@justhpeter: Hát ez az. Az szimpátiánál azért több kell, hogy valaki az arcát is adja egy párthoz.
Desischado
Szerintem is arra spekulál, hogy a fidesz megbukik, ő pedig hátrál kifelé. ritka gerinctelen féreg ez is!
panellproli
Ha a halálbüntetést a fideszeseken próbálná ki, kezdhetné a puszipajtás seggdugasszal.Ugyanis ha nem tudná mindig a fejétől bűzlik a hal. Az hogy milyen emberek vannak a kormányban csakis a kézihajtánnyal hozott, egyszemélyes döntéseken múlik, és az is milyen döntéseket kell hozni, nem beszélve, hogy az ötlet is az ő szájából hangzott el. Remélem ezen dumája után megtapasztalja ő is milyen kegyvesztettnek lenni
KERKA
Megpróbál kimosakodni, de egyre jobban belezavarodik a saját agymenéseibe
Ez is olyan, mint az összes Fideszes, mond egy marhaságot, aztán utólag gondolkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok