A bíróság másodfokú ítélete szerint az akkor még Vidékfejlesztési Minisztérium megsértette a Kishantosi Nonpofit Kft. jó hírnevét.

A Fővárosi Ítélőtábla szerdán másodfokon is ítéletet hirdetett a Kishantosi Nonprofit Kft. jóhírneve megsértése miatt a Vidékfejlesztési Minisztérium (a jelenlegi kormánystruktúrában Földművelésügyi Minisztérium) ellen indított perben – közölte Ács Sándorné, a kft. ügyvezetője.

Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár az ítélet szerint félrevezette a közvéleményt Kishantos ügyében, mert Kishantosnak soha nem volt bérletidíj-elmaradása, nem igaz, hogy megkárosította az államot, nem igaz, hogy fejlesztéseket vállalt, amit nem teljesített – írják a közleményben.

A bíróság a minisztériumot a további jogsértéstől jogerősen eltiltotta és elégtétel adására kötelezte – olvasható az ügyvezető közleményében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Anna Mária: Hogy a Kishantosiak mit gondolnak?? Hogy is írta a költő??
" Siratják a semmit, a másét,
A gróf tán épp agarász,
Érzik titkon, hogy az övék
E bús élet s a kalász ".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Mi lehetne a jóvátétel ?
A miniszternek 25 év, az államtitkárnak 20 év kishantosi közmunka, mellékbüntetésként közügyektől örökre eltiltani, mivel olyan reménytelenül hülyék, hogy nem lehet még egy marék trágyát sem rájuk bízni.
A strómannak, aki volt annyira pofátlan, hogy le is vegyszerezte életfogytiglani kényszermunka Kishantoson.
Desischado
Sajnos, a tönkretett gazdaságot nem hozza helyre! Szerintem is az lett volna az igazi, ha legalább a kárt, amit okoztak, megfizettetnék velük! Így sajnos, annyit ér az egész, mint halottnak a szenteltvíz.
mate03
@Anna Mária: Ilyenkor hol vannak,az oldal (fidesz) imádói!? Ilyenkor miért nincs nagy pofájuk!?
Anna Mária
@mate03: Nem tudom, én nem ismerem őket, fogalmam sincs, mi jár a fejükben.
human
Tehát már ítélet is van róla, hogy a kormány hazudik, rágalmaz, ha a haverok érdeke úgy kívánja.
Cicamama55
A Fideszesek Gőgös Zoltánt szidták, hazugsággal vádolták, amikor a védelmükre kelt a Parlamentben. Ismét beigazolódott, hogy nagyon is ért a dolgához! Ami feltűnő, hogy egy rövid ideje mintha az igazságszolgáltatás tenné a dolgát. Mitől, vagy kitől ijedtek meg? Én úgy érzem, Gyurcsány vállalkozásának EU-s kiválasztása óta kezdenek egyes kiismerhetetlen gócok kibogozódni, s jó irányba fordulni. Lám, lám, Múltkor Áder is visszaküldött olyan Fideszes beadványt, melyet nem hagyott jóvá. Kiszabadult a palackból Gyurcsány szelleme?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.