A Fidesz felháborítónak, megdöbbentőnek és a közélet tisztasága elleni merényletnek tekinti azt, ha nem derül ki, hogy a szocialisták elnökhelyettesének, Simon Gábornak honnan volt több száz milliója titkos bankszámlákon. 

Ezt a nagyobbik kormánypárt közölte pénteken az MTI-vel, egyúttal rögzítve: minden magyar embernek joga van ahhoz, hogy megtudja, honnan és milyen bűncselekményből származik ez a pénz.

Annak, aki ezt a bűncselekményt elkövette, el kell nyernie méltó büntetését – szögezték le a közleményben, hozzátéve: ha Simon Gábor "amnéziában" szenved és nem hajlandó emlékezni, vagy a pártjában nem mondták meg neki, hogy honnan ered ez a pénz, akkor arra kérik a szocialista politikusokat, segítsenek neki emlékezni és mondják el végre, honnan vannak a titkos százmilliók.

A Napi Gazdaság pénteken írt arról, hogy lényegében lezárult az MSZP egykori elnökhelyettesének ügyében folytatott nyomozás, Simon Gábor akár meg is úszhatja az ügyet, amelyben okirat-hamisítás, adócsalás és más bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás vele szemben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Nem mindegy honnan voltak százmilliói? A lényeg, hogy tavaly miatta nyert a fidesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mirabilis: Főként ne adjál nekik ilyen jó tanácsokat, mert lecsapnak rá, és bevezetik!!!
human
Ha a Simon ügy nem lesz felderítve, akkor 2018-ban újra ez lesz a téma és nem az, hogy Mészáros hány milliárdos osztalékot vett ki közpénzen hizlalt cégéből.
lampa laz
Nehezen viselik a kudarcot, hogy az általuk megszált igazságszolgáltatás sem tudta kideríteni, hogy honnan van a pénze. Ezért törppöcs biztos szőnyeg szélére állította sanyát.
nyanya001
A Rogán, a Szíjártó, az Orbán, a Mészáros és a többi.. ... meggazdagodásának is ki kellene derülni !
keresztapa
Honnan honnan hát találta a dohány utcában. Van ott több is csak erősen kell figyelni.
adrenalink
@Levendula: Szerintem egyáltalán nem mindegy! A baloldal ne csak a jobboldali kétes eredetü vagyonokat kérje számon, mert ez is kettős mérce! A fityisz e nélkül is nyert volna az össze-vissza fogdosgató baloldallal szemben, legfeljebb nem lett volna meg a 2/3.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.