Bár a Magyar Közlönyben még nem hirdették ki az új felsőoktatási szakjegyzéket, információink szerint a Tudománykommunikáció a természettudományban mesterképzés biztosan rajta van a megszüntetésre szánt szakok listáján. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma erről körülbelül egy hete értesítette az ELTE Természettudományi karát. A most felvételizőknek egyelőre nem kell aggódniuk. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Tudománykommunikáció a természettudományban"
Hát persze, hogy megy a lecsóba. A kormány így védi a természettudományt a néptől. Tudománykommunikációról pedig 40-50-es IQ-val nem is lehet beszélni, mert az a kormány értelmi szintjén értelmezhetetlen fogalom. Ők nem értenek hozzá, vagyis politikai haszon nem származik belőle, művelt országra pedig nincs szükség, hiszen művelt országban ők nem tudják átlépni a választási küszöböt.
Freewolf
@justhpeter: Épp, hogy beszélni lehet róla 50-es IQ-val! Vonat, büfé és ruhatár szakok nem kellenek! Helyesen döntött a kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.